Mazda3 BK LF '05 Top Sport
U mnie jest chyba to samo. Najpierw byla wymiana tulei wachacza ale dalej to samo. Pukanie
Mechanik stwierdzil ze poza tymi tulejami wszystko OK. Trzeba bedzie sie za to zabrac. Dzieki

Mam to samo 
Ale ja wymieniłem na razie łożyska amortyzatorów i tuleje
Jadę do Jaksy po weekendzie, zobaczymy co oni znajdą.
Ale ja wymieniłem na razie łożyska amortyzatorów i tuleje
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
łaczniki stabilizatora przód z racji obciążenia – silnik , swojej długości – jakości dróg padają jak muchy , znam ludzi co wymieniają je jak olej 1 rok albo 15 tys.km 
Dziś wymieniłem lewy reflektor w starym rozsypały się śruby do regulacji położenia ( diagnosta trochę dopomógł " Prawy chyba też jakis lewy bo nie da się go ustawić .
wymienione oba , byłem na stacji diagnostycznej , ustawione miodzio – nastała jasność na drodze , tylko pozbyłem się brewek 
zastanawiam się na porządną folią dociętą na kształt brewek
???
Termokurczliwa , powinna dać radę , taka jak na masce i bokach , oczywiście czarna
marcin255 napisał(a):Termokurczliwa , powinna dać radę , taka jak na masce i bokach , oczywiście czarna
Daj znać jak położysz, może i ja wtedy u siebie zmienię na folię, bo zaczynają być małe odpryski lakieru na nich.
tomek-waw napisał(a):marcin255 napisał(a):Termokurczliwa , powinna dać radę , taka jak na masce i bokach , oczywiście czarna
Daj znać jak położysz, może i ja wtedy u siebie zmienię na folię, bo zaczynają być małe odpryski lakieru na nich.
Moje już były i tak na wykończeniu , odpadły końce , popękały odpryski , jak mam to jeszcze raz tak samo robić to dziękuję , folię zawsze można wymienić
Jak kleiłeś ? Może i założyć te ale na nie folia czarny połysk
Taśma dwustronna ręcznie przycięta. Prosta robota i ostry nożyk do tapet.
Nie będę reklamował ale na allegro czy w sklepach moto pełno ich. Moja była troszkę za gruba. Najlepiej taką z cienką gąbką.
Nie będę reklamował ale na allegro czy w sklepach moto pełno ich. Moja była troszkę za gruba. Najlepiej taką z cienką gąbką.
na całą powierzchnię , moje były jakieś wypukłe od spodu , miały ranty , trudno się to kleiło
Dziś odwiedziłem moja ulubioną firmę http://wrap-car.pl/index.html gdzie Madzia dostała " brewki"
z folii Oracle

Plusy : nie ingerujemy w lampę ,żadnego kleju , taśm , nie podoba się , zniszczone , suszarka i lampa wygląda jak nowa .
z folii Oracle

Plusy : nie ingerujemy w lampę ,żadnego kleju , taśm , nie podoba się , zniszczone , suszarka i lampa wygląda jak nowa .
tomek-waw napisał(a):Fajnie wygląda. Może i ja sie skuszę na to![]()
A nie przycieli by mi na ten sam wzór tylko w moim kolorze ?
Musze iść gdzieś i złapać jaki to numer koloru.
Trudno będzie o dopasowanie koloru do Twojego -poszukaj najbardziej zbliżonej , u Mnie to proste – czarny to czarny
Pobawisz się z doczyszczeniem klosza po taśmie