Mazda6 GG LF-DE '06 Sport Exclusive 147KM. Bilstein B8 Sport
Ja ostatnio w bagażniku jajka potłukłem
, tapicerka wygląda źle i trzeba będzie się za nią zabrać. Kiedyś na pokrowiec od aparatu wylałem piwo, śmierdział bardzo długo do momentu aż go nie wyprałem.

- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Po zastosowaniu środka o którym pisałem wcześniej nic nie czuć
A tymczasem Madzi stuknęło 130000 km z których 30000 jest moje. Mam nadzieję, że następne kilometry przebiegną tak samo bezawaryjnie jak do tej pory.
A tymczasem Madzi stuknęło 130000 km z których 30000 jest moje. Mam nadzieję, że następne kilometry przebiegną tak samo bezawaryjnie jak do tej pory.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Post pod postem, ale może nikt mi głowy za to nie utnie.
Więc wpadł do mnie zderzak z pakietu aero dla wersji poliftowej. Kupiłem go chyba w na początku lipca, zawiozłem do posklejania i do pomalowania. Trochę czekałem aby zamieścić zdjęcia bo chciałem wszystko skompletować. Brakuje jeszcze grilla ale niestety niemal niemożliwym jest go dostać. Tzn. jest na alledrogo ale kosztuje tyle co zapłaciłem za zderzak i jego malowanie. Zamontowałem dodatkowo światła do jazdy dziennej, które posiadają jeden minus, po wyłączeniu zapłonu świecą się ponad minutę (pewnie trzeba podpiąć kabelek w inne miejsce).
Podoba się?
Więc wpadł do mnie zderzak z pakietu aero dla wersji poliftowej. Kupiłem go chyba w na początku lipca, zawiozłem do posklejania i do pomalowania. Trochę czekałem aby zamieścić zdjęcia bo chciałem wszystko skompletować. Brakuje jeszcze grilla ale niestety niemal niemożliwym jest go dostać. Tzn. jest na alledrogo ale kosztuje tyle co zapłaciłem za zderzak i jego malowanie. Zamontowałem dodatkowo światła do jazdy dziennej, które posiadają jeden minus, po wyłączeniu zapłonu świecą się ponad minutę (pewnie trzeba podpiąć kabelek w inne miejsce).
Podoba się?
Yo, mr. White!
wygląda nieźle
dzienne nie zakłócają radia?
Super sprawa,ładnie się prezentuje,a co do dziennych jeśli weźmiesz + z pod maski (obojętnie gdzie) to zawsze będą świecić ponad minute,przerabiałem to u siebie jedyne rozwiązanie to wziąć + ze środka auta z tych bezpieczników co są koło lewej nogi kierowcy ale znowu jest taki problem że bynajmniej ja nie znalazłem otworu gdzie można by przeciągnąć przewód ze środka do komory silnika.
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
rafalmazda6 napisał(a):dzienne nie zakłócają radia?
Nic na razie się nie dzieje. Przez jakiś czas miałem szumy gdy słuchałem czwórki ale to nie wina świateł.
Shaarky napisał(a):Ile takie dzienne kosztują? Masz jakąś aukcje do tego albo coś?
Proszę bardzo. Tutaj kupiłem ledy.

Jakby coś, to mam prawie identyczne do sprzedania.
mmarcis4 napisał(a):zawsze będą świecić ponad minute
Ten minus rekompensuje mi to, że nie muszę zapalać światła w garażu żeby zamknąć drzwi
Yo, mr. White!
Zderzak świetny! Chciałbym jeszcze zobaczyć z profilu jak wygląda teraz auto i czy nie rzuca się w oczy niższy zderzak w stosunku do progów
DRLe w takim mijescu też są całkiem OK, no i masz funkcję coming home w standardzie

DRLe w takim mijescu też są całkiem OK, no i masz funkcję coming home w standardzie
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Chciałbym jeszcze zobaczyć z profilu jak wygląda teraz auto i czy nie rzuca się w oczy niższy zderzak w stosunku do progów![]()
Niestety nie zrobiłem zdjęć z profilu. Może w najbliższym czasie jakieś wpadną. Pomysł ledów w tym miejscu podchwyciłem od Wiśniaus. Miałem na początku zamontować halogeny ale doszedłem do wniosku, że ze świateł do jazdy dziennej będę korzystał prawie codziennie.
Celin napisał(a):No ale jeździe na rezerwie mówimy stanowcze NIE
Akurat jechałem na Shella
Yo, mr. White!
jak napisalem, do tej pory nie miałem problemów, być może psiarnia myśli że to są dzienne i nic z tego nie robią. Ja osobiśćie uważam żę to jest bezpieczniejsze, bo przynajmniej pozycje z tylu mi sie swieca, a na samych dziennych to kazdy ma pupę niewidoczną.
Inna sprawa, że jedze tak tylko po miescie – jak wyjezdzam poza to jade normalnie na światłąch mijania.
Inna sprawa, że jedze tak tylko po miescie – jak wyjezdzam poza to jade normalnie na światłąch mijania.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Przemysław napisał(a):Niestety nie zrobiłem zdjęć z profilu.
To zrób, bo na te piękne felgi bym chętnie popatrzył
matthies napisał(a):ja uzywam halogenów codziennie, jako swiatla DRL
Życie na krawędzi wbrew prawu
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0