WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Ty no widze same znaki zapytania czy mi sie wydaje:D az dwóch pewniakow 

gdybym był miejscowy to co innego 
Udało mi się załatwić wolne w pracy na niedzielę, więc też jestem!
Poczekam do środy jeszcze może ktoś się dopiszę i zrobię nam rezerwację. Która godzina wszystkim pasuje? 15:00?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
No ja mam nadzieje ze dam rade chociaz na 2h wpasc
i ogolnie postaram sie wziac 2 znajomych:) posiadaczy mazdy oczywiscie. I rezerwowac dla mnie moze byc od 14.30 do 15.30 bo pozniej to juz z kazda minuta mniej czasu bede mial 
Ja od piątku żyję z duszą na ramieniu i nie wiem czy pojawię się w niedzielę.
Magda od piątku popiskuje paskiem wielorowkowym. W środę oddaje do mechanika i jeśli okaże się, że to napinacz to mój portfel zostanie na tyle uszczuplony, że do końca miesiąca rodzina na chlebie i wodzie będzie żyła o lasertagu już nie wspomnę.
Jakby co to mi nawet jescze wcześniejsza godzina niż 15 pasuje. Im wcześniej tym lepiej, bo moja Małżonka śmiga na imprezę na 16-tą i muszę zostać z dziećmi.
Magda od piątku popiskuje paskiem wielorowkowym. W środę oddaje do mechanika i jeśli okaże się, że to napinacz to mój portfel zostanie na tyle uszczuplony, że do końca miesiąca rodzina na chlebie i wodzie będzie żyła o lasertagu już nie wspomnę.
Jakby co to mi nawet jescze wcześniejsza godzina niż 15 pasuje. Im wcześniej tym lepiej, bo moja Małżonka śmiga na imprezę na 16-tą i muszę zostać z dziećmi.
Dobra, kto niezdecydowany, to się deklarować, bo trzeba rezerwację robić.
Spot Olsztyn – niedziela (20.10.) – godzina 14:00-15:00 – zbiórka na parkingu pod biedronką przy ul. Iwaszkiewicza(?) – atrakcje: lasery, browary i inne towary

Chcemy grać 30min, czy 60? Ja byłem tam raz, w 4 osoby, po 30min wyszedłem spocony jak szczur
Proponuję więc 30min gry i ewentualnie później jakieś symulatory + piwko (jest tam bar) dla tych, co mogą. Co Wy na to?
peace
Spot Olsztyn – niedziela (20.10.) – godzina 14:00-15:00 – zbiórka na parkingu pod biedronką przy ul. Iwaszkiewicza(?) – atrakcje: lasery, browary i inne towary

Chcemy grać 30min, czy 60? Ja byłem tam raz, w 4 osoby, po 30min wyszedłem spocony jak szczur
Proponuję więc 30min gry i ewentualnie później jakieś symulatory + piwko (jest tam bar) dla tych, co mogą. Co Wy na to?
peace

-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Ja zazwyczaj jak chodziłem tam to brało się zawsze na godzinę po 30 minutach przerwa jak była to wpuszczało się jakaś inna grupę która była chętna
i wtedy wszystkie symulatory i gry masz za darmo xD w ramach rekompensaty za czekanie xDDD
benq, jak możesz, to zrób listę osób, które potwierdziły swoją obecność w niedzielę i napisz mi. Dziś lub najpóźniej jutro chcę zrobić rezerwację.
pozdrrrr
pozdrrrr
-
z kropką nad z
Rezerwacje robisz na godzine tylko nie musisz podawac listy osób ile bedzie
chyba tylko tyle ze max12 osob moze na raz biegac. Chyba ze jak teraz ktos inny przeja To innaczje jest:D
Panowie, jest lipton. Niestety cała niedziela do wieczora jest zajęta na Laser tag. Jedyną godzinę, którą mi zaproponowali, to 19:30. Wypowiedzcie się, czy chcemy tak późno, czy przekładamy na inny termin? pozdro
-
z kropką nad z
No to ładnie

a coś innego niż gokartybenq323 napisał(a):Hmmmm.... późno trochę to może gokarty
Zostają wam kręgle/bilard. Swego czasu w Ostródzie był jeden taki spot – bardzo udany z tego co pamiętam