Serwis ogłoszeniowy – samochody używane z gwarancją
1, 2
Witam,
Prowadzę serwis ogłoszeniowy z samochodami używanymi z gwarancją.
Na swojej stronie chcę przyjmować tylko ogłoszenia z salonów samochodowych lub sprawdzonych dealerów którzy sprzedają nowe i używane samochody z gwarancją. Żadne tłuczone samochody z Niemiec tylko sprawdzone, serwisowane, certyfikowane samochody.
Jeśli jest ktoś zainteresowany zamieszczeniem profilu salonu, ogłoszenia zapraszam na stronę:
http://uzywanyzgwarancja.pl/
Na swojej stronie chcę przyjmować tylko ogłoszenia z salonów samochodowych lub sprawdzonych dealerów którzy sprzedają nowe i używane samochody z gwarancją. Żadne tłuczone samochody z Niemiec tylko sprawdzone, serwisowane, certyfikowane samochody.
Jeśli jest ktoś zainteresowany zamieszczeniem profilu salonu, ogłoszenia zapraszam na stronę:
http://uzywanyzgwarancja.pl/
- Od: 23 lip 2011, 23:51
- Auto: Mazda 6 GG 2.0/2004 MZR-CD 136KM
z jaką nazwą użytkownika ?
---
Ostatnio edytowano 11 paź 2013, 20:59 przez cyganteria, łącznie edytowano 1 raz

No rzeczywiście z nickiem cyganteria i opisem:
cyganteria napisał(a):z salonów samochodowych lub sprawdzonych dealerów którzy sprzedają nowe i używane samochody z gwarancją. Żadne tłuczone samochody z Niemiec tylko sprawdzone, serwisowane, certyfikowane samochody.
to żeś chłopie niezbyt trafił

Bmw jest wpisem testowym. strona jest swieza i jeszcze nie ma ofert i chyba nie trudno sie tego domyslic. Chyba ze masz jakis problem ze zrozumieniem tego ? podejrzewam ze wiekszosc uzytkownikow nie ma.
po drugie wiele salonow posiada w swoich ofertach samochody uzywane np. oddawane w rozliczeniu gdzie pozniej niektore salony wystawiaja np. certyfikat Dekra. i na takiej zasadzie ma dzialac serwis.
a po trzecie nie wiem z czego masz taki ubaw z mojego nicka. moze posmiejemy sie z twojego ?
prosze o jakies konstruktywne komentarze a nie podstawowke Panowie.
po drugie wiele salonow posiada w swoich ofertach samochody uzywane np. oddawane w rozliczeniu gdzie pozniej niektore salony wystawiaja np. certyfikat Dekra. i na takiej zasadzie ma dzialac serwis.
a po trzecie nie wiem z czego masz taki ubaw z mojego nicka. moze posmiejemy sie z twojego ?
prosze o jakies konstruktywne komentarze a nie podstawowke Panowie.
To troche nie tą drogą zaczynasz.
– zapraszasz na stronę,która jest w budowie, brak nawet kontaktu na niej
– na zachęte wrzucasz niby testowo m6
– cały czas piszesz o gwarancji, to napisz na czym ona ma polegac
– to że salon odkupił od kogoś a później Ty od salonu to wcale nie jest gwarantem jakości , sam oglądałem takie "igiełki" zostawione w rozliczeniu
– no i nie przedstawiłeś się,a to świadczy o Tobie, tak jak Twój nick
Ale na koniec to życzę powodzenia w biznesie. Chociaż nie widze tego wcale a wcale.
Pozdrawiam
Tapatalk
– to że salon odkupił od kogoś a później Ty od salonu to wcale nie jest gwarantem jakości , sam oglądałem takie "igiełki" zostawione w rozliczeniu
Ale na koniec to życzę powodzenia w biznesie. Chociaż nie widze tego wcale a wcale.
Pozdrawiam
Tapatalk
Chyba zaczaiłem :
– założył profil z fajną nazwą i tam mają sie zgłaszać zaufane i godne polecenia salony/dilerzy/handlarze
Teraz pytanie za 100pkt :
– jaki masz pomysł na weryfikację ofert ? Bo wiesz, podpiszesz raz,drugi umowe z jakimś bublem a nie salonem i reputacja spadnie
Faktury wystawiasz?
Tapatalk
– założył profil z fajną nazwą i tam mają sie zgłaszać zaufane i godne polecenia salony/dilerzy/handlarze
Teraz pytanie za 100pkt :
– jaki masz pomysł na weryfikację ofert ? Bo wiesz, podpiszesz raz,drugi umowe z jakimś bublem a nie salonem i reputacja spadnie
Faktury wystawiasz?
Tapatalk
marwol napisał(a):To troche nie tą drogą zaczynasz.
Pozdrawiam
Tapatalk
Strona nie jest w budowie. To jest działający i funkcjonalny serwis i jak każdy nowa strona internetowa musi mieć czas żeby zacząć funkcjonować w sieci.
Jest formularz kontaktowy w górnym menu.
Samochody prezentowane w serwisie mają pochodzić z autoryzowanych serwisów samochodowych i udzielać na nie gwarancji np. Peugeot uzywany gwarantowany. Nie ja będę gwarantem sprzedawanych samochodów.
Ostatnio edytowano 4 lis 2013, 20:45 przez cyganteria, łącznie edytowano 1 raz
cyganteria napisał(a):nie wiem z czego masz taki ubaw z mojego nicka
Ja Ci Kolego wytłumacze skoro jeszcze nie zrozumiałes z czego robimy podśmiechujki.
Po prostu Cyganie i sprzedaż samochodów, szczególnie z obietnicami że
cyganteria napisał(a): Żadne tłuczone samochody z Niemiec tylko sprawdzone, serwisowane, certyfikowane samochody.
troche nie idzie w parze a większości kojarzy się z przeciwnością tego co Ty oferujesz
Trochę żeśmy przesadzili ale tak wrzechstronny i inteligentny facet jak Ty, powinien troche przymknąc swe cygańskie oko i tez się usmiechnąć przy monitorze
To będzie serwis ogłoszeniowy z tą różnicą, że nie będzie tam komisów samochodowych (chyba, że naprawde zaufane) tylko autoryzowane salony samochodowe różnych marek. Oprócz samochodów używanych można będzie dodawać też samochody nowe, demo itp. Wiadomo dla salonów samochodowych to nowe źródło pozyskania klienta. Otomoto na pewno nie przebije nawet się nie zbliżę do pozycji. Ale będzie to na pewno dodatkowe źródło + chociażby link. Wszystkie ogłoszenia będą bezpłatne. Nie pobieram żadnych dodatkowych opłat za umieszczenie ogłoszenia, dodanie salonu itp. Serwis będzie utrzymywał się z reklam zamieszczanych na stronie. Może przynajmniej na serwer wystarczy. Narazie powoli to rozkręcam bo mam też inny projekt.
Miałem ksywe Cygan na studiach. To jest mój prywatny profil a nie firmowy. Po prostu czasami korzystałem z pomocy bo sam jestem posiadaczem Mazdy. I też dlatego zacząłem tworzyć taki projekt. Czas mojej Madzi dobiega końca i zaczynam się rozglądać za nowa. Wiadomo, używany, z salonu z gwarancją + FVAT. Lepsze to niż z komisu, niebity, przebieg 50 tys.
Sorry ale po pierwszych postach trochę pojechałem
Miałem ksywe Cygan na studiach. To jest mój prywatny profil a nie firmowy. Po prostu czasami korzystałem z pomocy bo sam jestem posiadaczem Mazdy. I też dlatego zacząłem tworzyć taki projekt. Czas mojej Madzi dobiega końca i zaczynam się rozglądać za nowa. Wiadomo, używany, z salonu z gwarancją + FVAT. Lepsze to niż z komisu, niebity, przebieg 50 tys.
Sorry ale po pierwszych postach trochę pojechałem
po prostu się uniosłeś, to normalne. Ale ja bym poszedł za sugestiami kolegów i spróbował coś z tym zrobić, bo jak wiesz cyganie nie cieszą się dobrą opinią, więc automatycznie każdy potencjalny klient z forum może nabierać obaw.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
cyganteria napisał(a):Witam,
cyganteria napisał(a):Bmw jest wpisem testowym. strona jest swieza i jeszcze nie ma ofert i chyba nie trudno sie tego domyslic. Chyba ze masz jakis problem ze zrozumieniem tego ? podejrzewam ze wiekszosc uzytkownikow nie ma.
cyganteria napisał(a):
Strona nie jest w budowie. To jest działający i funkcjonalny serwis
Cygan, i weź tu się połap..
No i raczej logiczne jak wbijasz na forum samochodowe i ogłaszasz się ze sprzedażą samochodów i masz nick Cygan...teria to raczej nie zachęcasz nikogo.
Z tym BMW chodziło mi że na jednej stronie miałeś cenę 14 299 a na innej 14,299 zł , chyba różnicę ogarniasz i tak wogóle po co takie show ?
Jak takie babole odstawiasz na wstępie to ja nie wróżę niczego dobrego.
Problem ja widzę jeden: jak będziesz weryfikował te "gwarancje"??
Generalnie szczerze życzę powodzenia bo lubię prywatne inicjatywy
dopawcia bo tak pamiętam login ale wolę Paweł :]
musze popracować jeszcze nad ta stroną.
generalnie to dzieki za sugestie. meczyk wczoraj byl slaby, ludzie podk...wieni
generalnie to dzieki za sugestie. meczyk wczoraj byl slaby, ludzie podk...wieni
Słowo "Gwarancja" to dość poważny temat
fragment:
"Gwarancja
Dwuletnia gwarancja
Bez względu na to, w jakim kraju UE dokonasz zakupu towarów, jeżeli okażą się one wadliwe lub niezgodne z zapewnieniami sprzedawcy, przez dwa lata masz prawo do ich naprawy lub wymiany. W przypadku gdy naprawa lub wymiana w rozsądnym czasie okaże się kłopotliwa lub niemożliwa, możesz zażądać zwrotu pieniędzy lub obniżenia ceny.
Dwuletni okres gwarancji rozpoczyna się z chwilą dostarczenia towaru, a Ty jesteś zobowiązany do powiadomienia sprzedawcy o wadzie wyrobu w ciągu dwóch miesięcy od jej stwierdzenia.
Gwarantem zawsze jest sprzedawca. W niektórych krajach UE masz także prawo do odszkodowania od producenta".
Wydaje mi się że to nie do końca przemyślane, lub bat na własną
-ę, ew chwyt reklamowy – ale to już bardzo niebezpieczne z punktu prawa.
Mimo wszystko życzę powodzenia
a swoją drogą fajnie kupić stare auto i mieć w/w gwarancję przez 24 miechy 
fragment:
"Gwarancja
Dwuletnia gwarancja
Bez względu na to, w jakim kraju UE dokonasz zakupu towarów, jeżeli okażą się one wadliwe lub niezgodne z zapewnieniami sprzedawcy, przez dwa lata masz prawo do ich naprawy lub wymiany. W przypadku gdy naprawa lub wymiana w rozsądnym czasie okaże się kłopotliwa lub niemożliwa, możesz zażądać zwrotu pieniędzy lub obniżenia ceny.
Dwuletni okres gwarancji rozpoczyna się z chwilą dostarczenia towaru, a Ty jesteś zobowiązany do powiadomienia sprzedawcy o wadzie wyrobu w ciągu dwóch miesięcy od jej stwierdzenia.
Gwarantem zawsze jest sprzedawca. W niektórych krajach UE masz także prawo do odszkodowania od producenta".
Wydaje mi się że to nie do końca przemyślane, lub bat na własną

Mimo wszystko życzę powodzenia
-
miro62
1, 2