Mazda MX-6 GE KL-DE 93' 2,5 v6
Nie ma co sie spieszyc, auto narazie jest w stanie jezdzic tak jak stoi, wiec bedziemy jezdzic takim a z czasem pomału bedziemy szukac innej budy...
Co nagle to po diable... 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
l3mur91 napisał(a):a sama budę pewnie jeszcze ciężej
Nawet powiedział bym, że jest nie do znalezienia, raczej tylko całość uda Ci się znaleźć.
Trzeba by mieć wyjątkowe szczęście żeby budę tylko trafic
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
W końcu udało się... jest nowa buda... w bardzo, ale to bardzo przystępnej cenie...
Projekt MX6 rozpoczęty
Projekt MX6 rozpoczęty
- Załączniki

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
"Do samego końca garażowana"
Jeśli chodzi o bude, jak na MXa jest w na prawde super stanie, zdrowe progi, nadkola i podłoga, jedynie drzwi pasażera, maska i klapa tył wymagają "naprawy" lub wymiany. Czas pokaże

Jeśli chodzi o bude, jak na MXa jest w na prawde super stanie, zdrowe progi, nadkola i podłoga, jedynie drzwi pasażera, maska i klapa tył wymagają "naprawy" lub wymiany. Czas pokaże

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
No w końcu po roku szukania buda się znalazła, wiedziałem, że to nie bd łatwe
Teraz moze ruszy pełną parą, będę obserwował cały czas temat teraz i masz działąć
Nawet nie głupio wygląda ten czarny spojler ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Bounty napisał(a): Teraz moze ruszy pełną parą, będę obserwował cały czas temat teraz i masz działąć
Auto już jest w trakcie przekładek

Bounty napisał(a):Nawet nie głupio wygląda ten czarny spojler ;d
Z bliska głupio bo odchodzi okleina carbonowa

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Bounty napisał(a): Nawet nie głupio wygląda ten czarny spojler ;d
Ja osobiście wolę klasykę, więc pewnie w końcowym efekcie i tak całość będzie w jednym kolorze, jeśli już się zdecydujemy na malowanie całego samochodu myślimy nad BIELĄ

w planach są
-światła wsteczne z amerykańskiej wersji
-trzecie światło stopu
-amerykańskie zderzaki przód tył z obrysówkami
-halogeny
-ksenony w soczewkach z przodu
-elektryka foteli z amerykańskiej wersji
-deska rodzielcza z cup holderami
-wyzerowanie licznika

i wiele innych

rclmati napisał(a):A obnizenie?
na tą chwile w planach nie ma

I jeden z najbliższych modów tapicerka... Ale to już właściciele się pochwalą bo jeszcze powiedzą, że efekt WOW zepsułem 

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Zdjecia wnetrza wstawimy na bierząco podczas montowania i po :–)

a ja juz wiem jaki bedzie kolor wnetrza
po skonczeniu prac to bedzie chyba najlepszy mx w Polsce
po skonczeniu prac to bedzie chyba najlepszy mx w Polsce

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Ładna i zdrowiutka buda, a takich naprawdę ze świecą szukać
Swoją drogą lista rzeczy do zrobienia dosyć długa ale wierzę ze wam się uda to szybko ogarnąć.
A komora zostaje w kolorze? Ja mając wszystko na wierzchu pokusiłbym się o umycie i sprawdzenie wszystkich zakamarków w komorze
Ciekawie się zapowiada. Dopinguję
Swoją drogą lista rzeczy do zrobienia dosyć długa ale wierzę ze wam się uda to szybko ogarnąć.
A komora zostaje w kolorze? Ja mając wszystko na wierzchu pokusiłbym się o umycie i sprawdzenie wszystkich zakamarków w komorze
Ciekawie się zapowiada. Dopinguję

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Buda praktycznie za darmo, biorąc pod uwagę jej stan, a jest na prawde świetny, i graty dodane do samochodu
Gdyby nie to, że Michałowi i Anecie była bardziej potrzebna buda to może i ja bym powalczył z ożywieniem mojego MXa

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Piotr89 napisał(a):Ładna i zdrowiutka buda, a takich naprawdę ze świecą szukać![]()
A komora zostaje w kolorze?
Komora zostanie chyba w kolorze czerwonym, na tą chwile zalezy nam żeby jak najszybciej samochód poskladać do jazdy, obecnie jezdzimy samochodem zastepczym
Łatwo nie będzie ale w tym cały fun... a potem tylko