Dzisiaj definitywnie stwierdziłem, że zamysł Serba idzie tylko w jedna stronę, nad czym ubolewam. Z gry tej nie zostało nic, co było w niej przyjemnego jak zaczynałem przygodę z tym produktem.
Grałem długi czas na koncie premium i z przymrożeniem oka wysłuchiwałem lamentów innych graczy kiedy to płakali, że idzie tylko jak się wykupi premium.
Nie uważam się za specjalistę tej gry, czy mistrza taktyki ale swoje wiem i grac potrafię, mówiąc krótko, nie jestem początkującym. Od jakiegoś czasu gram na zwykłym koncie ponieważ stwierdziłem, że WG tak szybko nie zobaczy ode mnie nawet 5 złotych. Jakież mnie ogarnęło zdumienie, gdy zobaczyłem co teraz się ze mną dzieje w losowaniach

, MM losuje mnie zawsze, podkreślam, zawsze na dole tabeli (zdarza się czasami inaczej gdy jestem z kimś w plutonie, wow) Jeżeli jestem Top tankiem, no to w drużynie mam same pomidory, i na zwycięstwo od 30 – 42% – lol. Dzisiaj odpaliłem grę i wygrałem 2 bitwy z 14 jakie stoczyłem, żenada (w każdej przynajmniej 1-2 kile). Jeżeli WG zamierza takim sposobem nabijać sobie kabzę, by zmuszać ludzi do wydawania monety, no to sorry – beze mnie, ja wysiadam.
Gdyby ktoś był zainteresowany kontem, odsprzedam swój czas jaki mu poświęciłem. Za 2500 golda można zmienić sobie nick i po problemie

.
Posiadam 26 pojazdów + miejsca w garażu i koszarach, większość to elitarne jednostki, w każdym czołgu załoga na 100% plus perki.
tier II
– Pz38H735 ( czołg premium – kolekcjonerski)
tier III
– T-127 (czołg premium)
tier V
– T-25 (czołg premium)
– Pz IV (E)
tier VI
– M4A3E2 Sherman Jumbo (prawie elitarny)
– M18 Hellcat (E)
– KV-1S (E)
– T-34-85 (E)
tier VII
– T-43 (top)
– AT7 (top)
– Pz VI Tiger P (E)
– Pz Panther (top)
– T71 (E)
tier VIII
– IS3 (E)
– T34 (czołg premium)