Playstation 3 – znajomi w PSN
Widziałem wczoraj filmik porównujący GTA V w wersji z PSN i płytowej – masakrycznie późno doczytują się tekstury w wersji z dystrybucji cyfrowej. Rockstar wycisnął maksa z obecnej generacji konsol, skoro trzeba łączyć transfer z BD i dysku, bo tylko jedno źródło ma za małą przepustowość, żeby całość wyglądała tak jak ma wyglądać...
Popykałem wczoraj chwilę w demo Diablo – mag to siusiak, nie umiem nim grać, bo zapominam, że to nie barb i wskakuję w środek akcji, a okładanie różdżką nie przynosi spodziewanego efektu
Popykałem wczoraj chwilę w demo Diablo – mag to siusiak, nie umiem nim grać, bo zapominam, że to nie barb i wskakuję w środek akcji, a okładanie różdżką nie przynosi spodziewanego efektu

Witam
Po iluś tam latach zastanawiania się chwile przed premierą czwórki, kupiłem trójkę
Zestaw startowy to:
Fifa 13 – żeby się najpierw nauczyć grać przed zakupem 14
GTA V – nie mogłem się powstrzymać i kupiłem – jeszcze nie rozpakowane
F1 2013 – jako fan F1 chciałem sobie w to pograć – na razie mega trudne
GT5 – w oczekiwaniu na 6 – w sumie po to kupiłem konsole
Assassin 3 – dziewczyna gra
Po iluś tam latach zastanawiania się chwile przed premierą czwórki, kupiłem trójkę
Zestaw startowy to:
Fifa 13 – żeby się najpierw nauczyć grać przed zakupem 14
GTA V – nie mogłem się powstrzymać i kupiłem – jeszcze nie rozpakowane
F1 2013 – jako fan F1 chciałem sobie w to pograć – na razie mega trudne
GT5 – w oczekiwaniu na 6 – w sumie po to kupiłem konsole
Assassin 3 – dziewczyna gra

nie dodałem że Academy
Wczoraj udało się ukończyć testy młodych kierowców w F1
MASAKRA
No to dumnie pojechałem na pierwszy trening przed wyścigiem.
Straciłem do Hamiltona 23 sekundy zaledwie
Położyłem się spać o 4 uehehe
Wczoraj udało się ukończyć testy młodych kierowców w F1
MASAKRA

No to dumnie pojechałem na pierwszy trening przed wyścigiem.
Straciłem do Hamiltona 23 sekundy zaledwie

Położyłem się spać o 4 uehehe

beso88 napisał(a):ktoś jeszcze gra w BF3??
mi się zdaża ... teraz w bete BF4 tłukę
Dopisano 08 paź 2013 16:31:
Loockas – jak bedzie zamawiać GTA V to daj znać ... bo sam rozważam to jako opcję przedłużenia życia PS3
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Zmęczyłem fabułę w AC3 i wystarczy – części czwartej już będę unikał.
Wrzuciłem w czytnik FarCry3 i chyba nie lubię tej gry – jest ładna, ale coś mi w niej nie podchodzi po prostu – dam jej jeszcze dzisiaj szansę, najwyżej się rozstaniemy niebawem.
Wrzuciłem w czytnik FarCry3 i chyba nie lubię tej gry – jest ładna, ale coś mi w niej nie podchodzi po prostu – dam jej jeszcze dzisiaj szansę, najwyżej się rozstaniemy niebawem.
beso88 napisał(a):ktoś jeszcze gra w BF3??
Ja gram ale już tylko do premiery BF4
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Xenocyd napisał(a):Zmęczyłem fabułę w AC3 i wystarczy – części czwartej już będę unikał.
FC3 pociskam co jakis czas od roku, powoli odslaniam sobie mape i robie misje, jezdze, zwiedzam. Mnie przypadla do gustu natomiast poprzedni Assasin szybko zostal sprzedany.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
No ja się przekonałem po raz kolejny, że nie lubię FPSów 
FC3 jest ładny, są spoko teksty, fantastyczną masakrę można zrobić siadając w furę z karabinem. Naprawdę może dawać radość ale u mnie szybko wyleciał z czytnika i poszukał nowego właściciela. Jednak wolę inny rodzaj gier...
Poluję teraz na Catherine.
FC3 jest ładny, są spoko teksty, fantastyczną masakrę można zrobić siadając w furę z karabinem. Naprawdę może dawać radość ale u mnie szybko wyleciał z czytnika i poszukał nowego właściciela. Jednak wolę inny rodzaj gier...
Poluję teraz na Catherine.
Jeszcze 6 dni do premiery Assassin's Creed Black Flag. Złożyłem preorder w Empiku. Wczoraj patrze w gazetkę neonetu i tam cena 179zł... Jeżeli zrezygnuje z preordera empiku będę i tak o 40zł do przodu.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):Złożyłem preorder
moje kondolencje
W swoim życiu raz kupiłem grę w preorderze – Baldur`s Gate, więc był to rok 1999.
Później jeszcze raz w życiu kupiłem grę w dniu premier, ale bez preordera – to było L.A. Noire.
Patrząc na spadek cen czekam teraz, krócej lub dłużej, zanim kupię jakąś grę.
matthies napisał(a):no i co, nikt nie szpila w GTA 5 "????? helo konsolowcy dajcie znac
No ja też szpilam już jakiś czas.
Dla mnie ta gra to połączenie GTA IV z GTA San Andreas z tym że wszystko jest większe, jeszcze bardziej dopieszczone, usprawnione, polepszone i oczywiście w stylu Rockstara i ich poprzednich części. Na każdym kroku widać duży budżet gry. Gra wydaje się być kompletna. Oczywiście trapią ją różne bolączki ale są one wręcz niezauważalne przy ogromie gry.
Już na konsolach wygląda wyśmienicie (eh te wschody i zachody słońca, morze skąpane w świetle promieni słonecznych czy w nocy odblask rozmytych świateł- miodzio) a co dopiero na piecach przy pełnym AA i FullHD
Grałem dosłownie parę razy chwile czasu, gdyż kupiłem za dużo gier i nie mogę oderwać od F1 i GT5.
Pierwsze wrażenie świetnie. Niedługo będę miał więcej czasu to posiedzę przy GTA
Pierwsze wrażenie świetnie. Niedługo będę miał więcej czasu to posiedzę przy GTA