World of Tanks
Dokładnie tak jak Radex mówisz.Ja włączam-nie idzie,słabo losuje,nie ma skilla itp to od razu wyłączam i mam w
Zaczęła mnie ta gra wkurzać bo czas pożerała strasznie,filmów nie ma kiedy obejrzeć,niewyspany,w aucie syf i torba pełna
a kobita spodełba warczy jak widzi odpaloną
od jakiegos czasu mam w tiiit i juz nawet gwiazdek na siłę nie robie.Tak samo promocje- jest jak akuart gram to dobrze ,nie ma też dobrze. Wole z młodym w beyblade pograć

od jakiegos czasu mam w tiiit i juz nawet gwiazdek na siłę nie robie.Tak samo promocje- jest jak akuart gram to dobrze ,nie ma też dobrze. Wole z młodym w beyblade pograć
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
A ja wręcz przeciwnie
Na kibel nie ma kiedy iść ,torba pełna ale olał ją trza expić ,teraz kawe piję by za szybko nie paść i do nocy pociągnąć. Aaaa nie wspomnę o zimnej giętej polskiej wszamanej na szybko w czasie odliczania czasu do bitwy. Pracując nie myślę o robocie tylko co kupię następne ,co muszę wyexpić. zasypiając myślę co zrobiłem źle ,gdzie mogłem pojechać na mapie to by poszło lepiej. Albo tamtemu i tamtemu ale dałem hehe bo nobki był. Rano się budzę ,wstaje patrzę na zegarek aaaa mam 40 min a h..j pyknę ze 3 bitewki zawsze do przodu
Trza być twardym a nie miętkim
Na kibel nie ma kiedy iść ,torba pełna ale olał ją trza expić ,teraz kawe piję by za szybko nie paść i do nocy pociągnąć. Aaaa nie wspomnę o zimnej giętej polskiej wszamanej na szybko w czasie odliczania czasu do bitwy. Pracując nie myślę o robocie tylko co kupię następne ,co muszę wyexpić. zasypiając myślę co zrobiłem źle ,gdzie mogłem pojechać na mapie to by poszło lepiej. Albo tamtemu i tamtemu ale dałem hehe bo nobki był. Rano się budzę ,wstaje patrzę na zegarek aaaa mam 40 min a h..j pyknę ze 3 bitewki zawsze do przodu
-
Pawciu
Pawciu napisał(a):A ja wręcz przeciwnie![]()
podobno da sie to leczyc
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
eeeee
układ chłodzenia w laptopie do wymiany mam
ale na szczęście jest drugi lapek
Misiek z tym traktorem to był numer
opowiem Ci przy okazji
i nie pokazuj mi stat bo mam je w
nigdy się tym nie przejmowałem i nie będę się przejmował
Gram jak mi moje 38 L ciało pozwala a że łapy się trzęsą to i skila nie ma
układ chłodzenia w laptopie do wymiany mam

Misiek z tym traktorem to był numer

Gram jak mi moje 38 L ciało pozwala a że łapy się trzęsą to i skila nie ma

-
Pawciu
kinki napisał(a):typowy no life![]()
![]()
U Pawcia system operacyjny to WOT,a Windows jest tylko zbędną aplikacją
To się troszkę pochwalę bo buła mi się cieszy

Pierwsza bitewka i już pokazał na co go stać, 4 kile wleciały pod lufę
Opracowano:Pojazd: Bat.-Châtillon 25 t został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 196651. Koszt wolnego doświadczenia: 3349.
Opracowano:Moduł: Działo '105 mm mle. 57 (D. 1504)' został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 0. Koszt wolnego doświadczenia: 45000.

Pierwsza bitewka i już pokazał na co go stać, 4 kile wleciały pod lufę
-
Pawciu
Bo_Lo napisał(a): Niestety ale ta gra darmowa jest tylko z nazwy.Prosty przykład -niech każdy kto zaraz powie że tak nie jest,uczciwie pogra przez jeden miesiąc, bez premki i nie grajac czolgami premium.Normalnie,każdymi tierami jakie ma w garazu,grajac tyle samo dziennie co teraz z premium.
ciekawe jak dlugo pociągnie ...
Coś jest na rzeczy.
To ja chyba jakiś dziwny jestem. Gram ok. 10 miesięcy i NIGDY jeszcze nie miałem konta premium. Kilka dni temu kupiłem sobie pierwszy czołg premium za złoto z kodu bonusowego CD Action
Fakt, że idzie dużo wolniej niz z premką (mam dopiero jeden X tier, dwa VII w innych liniach technologicznych i kilka VI oraz V) ale nie mów, że nie da się grać.
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
No da sie na pewno,sam gram bez premki.Ale postępy w grze idą jak flaki z olejem.T43 męczyłem sie niemiłosiernie bez premki,chyba z miesiąc katowałem i do połowy expa dotarłem.Wtedy wpadł kod z CD action i wykupilem premium na 3 dni-wystarczyły żeby dobic drugą połowe expa na T44
Zreszta pewnie to przypadek ale jak wykupie np premium ,od razu zaczynaja lepsze bitwy wychodzic,lepiej losuje i wogole team jakis bardziej ogarniety.Jak sie premka skonczy zaraz losowania gorsze,ciagle dół tabeli a o skillu teamu(na randomach ofkos) nie wspomne nawet.Pewnie to czysty przypadek,chociaz kolo w tym filmiku zdaje sie potwierdzac ta teorie spisku 

Bo_Lo napisał(a):No da sie na pewno,sam gram bez premki.Ale postępy w grze idą jak flaki z olejem.T43 męczyłem sie niemiłosiernie bez premki,chyba z miesiąc katowałem i do połowy expa dotarłem.Wtedy wpadł kod z CD action i wykupilem premium na 3 dni-wystarczyły żeby dobic drugą połowe expa na T44Zreszta pewnie to przypadek ale jak wykupie np premium ,od razu zaczynaja lepsze bitwy wychodzic,lepiej losuje i wogole team jakis bardziej ogarniety.Jak sie premka skonczy zaraz losowania gorsze,ciagle dół tabeli a o skillu teamu(na randomach ofkos) nie wspomne nawet.Pewnie to czysty przypadek,chociaz kolo w tym filmiku zdaje sie potwierdzac ta teorie spisku
Ja też jeszcze nie kupiłem sobie premki, jak WOT dawał za darmo to brałem
Ale nie długo się pewnie skuszę jak sobie pomyślę że potrzebuje 200k expa do IS-7
bez premki to pewnie potrwa parę miesięcy
- Od: 30 wrz 2010, 10:19
- Auto: już nie Mazda :(
taison28 napisał(a):Ale nie długo się pewnie skuszę jak sobie pomyślę że potrzebuje 200k expa do IS-7![]()
ja bez premki uzbierałem 301k doświadczenia bo tyle potrzeba na Ob.268