Mazda 323F BG BP '93
to aż tak jest zgnita? 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
l3mur91 napisał(a):Jedno z zdjęć z dzisiaj, jeszcze w całości zanim zaczniemy dziada na śrubki kręcić...![]()
Eh po tym zdjęciu tym bardziej będzie szkoda, Sebastian M. Photography otwierasz ?

Eklerek323f napisał(a):to aż tak jest zgnita?
Czy "az tak" to nie wiem nie siedze w temacie....ale koleszka ktory ogarnia mowi ze dosc sporo i dla niego lepiej zmienic bude
Dopisano 12 paź 2013, 23:08:
Bartg napisał(a):l3mur91 napisał(a):Jedno z zdjęć z dzisiaj, jeszcze w całości zanim zaczniemy dziada na śrubki kręcić...![]()
Eh po tym zdjęciu tym bardziej będzie szkoda, Sebastian M. Photography otwierasz ?
Moglby sie nad tym zastanowic xd i bylby naszym nadwornym fotografem
- Od: 20 paź 2010, 19:17
- Auto: Mazda 323F BG 1.8 DOHC
Jest mega, aż żal że rozkręcasz
Tylko podłużnice są chrupane? Jak nadkola, kielichy? Bo jak jest do czego to może faktycznie połatać podłużnice?
Tylko podłużnice są chrupane? Jak nadkola, kielichy? Bo jak jest do czego to może faktycznie połatać podłużnice?

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Wystarczy spojrzeć na prace djakob'a lub Piotra89 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Bartg napisał(a):Eh po tym zdjęciu tym bardziej będzie szkoda, Sebastian M. Photography otwierasz ?
Specjalnie je wrzuciłem a co!
Ta otwieram... czasem uda się zrobić jakieś lepsze zdjęcie, ale żeby od razu jakieś pół firmy zakładać... fanpejdża na fejsbuku mogę założyć jak polubisz.

antek_92 napisał(a):Moglby sie nad tym zastanowic xd i bylby naszym nadwornym fotografem
Nie ma takiej potrzeby. Oba samochody z łódzkiego które warto było uwieczniać na fotografiach raczej się nie spotują, więc mogę zostać Waszym prywatnym fotomejkerem.

A co do Mazdy to dobrze. Będzie hajs na kolejny projekt, mimo że plan lekko zmieniony ciągle zapowiada się mega dobrze.

l3mur91 napisał(a):Bartg napisał(a):Eh po tym zdjęciu tym bardziej będzie szkoda, Sebastian M. Photography otwierasz ?
Specjalnie je wrzuciłem a co!![]()
Ta otwieram... czasem uda się zrobić jakieś lepsze zdjęcie, ale żeby od razu jakieś pół firmy zakładać... fanpejdża na fejsbuku mogę założyć jak polubisz.
antek_92 napisał(a):Moglby sie nad tym zastanowic xd i bylby naszym nadwornym fotografem
Nie ma takiej potrzeby. Oba samochody z łódzkiego które warto było uwieczniać na fotografiach raczej się nie spotują, więc mogę zostać Waszym prywatnym fotomejkerem.![]()
A co do Mazdy to dobrze. Będzie hajs na kolejny projekt, mimo że plan lekko zmieniony ciągle zapowiada się mega dobrze.
Za dyszke moge polubić
Okej zaprosze Cię na małego szejka za te zdjęcia

No plany sa ambitne, co jak co ale wygląd na pewno z tej Mazdy można wyciągnać, ale do performance'u to trzeba by worek kasy włożyć i trzymać garaż zamiennych
Bartg napisał(a):Okej zaprosze Cię na małego szejka za te zdjęcia
Jesteś jednym z dwóch więc masz gratis, ewentualnie za Żubra.

Bartg napisał(a):No plany sa ambitne, co jak co ale wygląd na pewno z tej Mazdy można wyciągnać, ale do performance'u to trzeba by worek kasy włożyć i trzymać garaż zamiennych
To o czym rozmawialiśmy... po wpakowaniu worka pieniędzy i tak objedzie to inny samochód za mniej niż połowę tej kwoty. Jak dla mnie zmiana na plus, że następny będzie szybszy już w serii
honda2911 napisał(a):a co za problem wyspawać podłużnice
Moze problem zaden ale chyba potem nie ma pewnosci czy sie nie zlamie xd aaaa proooofi robota swoje kosztuje...
Eklerek323f napisał(a):Wystarczy spojrzeć na prace djakob'a lub Piotra89
i Tutaj podobnie chodzi o koszta...pytales ile włozyli w auto...wiem fajny bo juz malo tego ale nie stac mnie na kompletna odbudowe czegos co jak to lemur powiedzial bez worka siana nie bedzie wystarczajaco predkie. Z tego co sie orientowalem piaskowanie budy nie nalezy do tanich, potem praca blacharza, malowanie itd i wyjdzie dobra suma...
- Od: 20 paź 2010, 19:17
- Auto: Mazda 323F BG 1.8 DOHC
Bartg napisał(a):Dokładnie, ludzie reanimują stare Golfy 1.3 to Mazdy nie można ?
Można