Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Ja żałuję że czekałem, ale parę osób się musiało zebrać żeby mnie zmotywować
Szczególnie grając w siatkę gdzie doskonale wiedziałem co mam zrobić niestety nie było to możliwe ze względu że z czasem zmieniłem się w nielota.
Ja bym nie czekał bo później jest ciężej.
Ja bym nie czekał bo później jest ciężej.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Mi najciężej jest zejść z wagi przez słodkości
Mam zwyczaj wynagradzać się po posiłku jakimś tam słodyczem. Mam 187 cm i ważę 85 więc wyglądam sądzę mocno spoko ale zaczyna mi się pokazywać od tych słodyczy brzuszek
A jeszcze mam dziewczynę chipsomankę 
Co Wy wiecie o sporej wadze... 
100kg, 165cm. Niedoczynność tarczycy. Kilka razy już diety i bieganie zaliczałem, ale co to za motywacja jak efektów zero, pod koniec dłuższy czas biegałem praktycznie dla przyjemności... Astma nie pomaga. Teraz się leczę. Na wakacjach ciężko się za siebie zabrać (wiadomo – grille, piwka). Od września po raz kolejny spróbuję się za siebie wziąć (pójdę do dietetyka aby mi ustawił dietę konkretnie do planu dnia itd) i może siłownia.
Gratuluję Gib
100kg, 165cm. Niedoczynność tarczycy. Kilka razy już diety i bieganie zaliczałem, ale co to za motywacja jak efektów zero, pod koniec dłuższy czas biegałem praktycznie dla przyjemności... Astma nie pomaga. Teraz się leczę. Na wakacjach ciężko się za siebie zabrać (wiadomo – grille, piwka). Od września po raz kolejny spróbuję się za siebie wziąć (pójdę do dietetyka aby mi ustawił dietę konkretnie do planu dnia itd) i może siłownia.
Gratuluję Gib

Krzemol1994 napisał(a): Astma nie pomaga.
Ja swoją praktycznie zwalczyłem regularnym bieganiem. Nie biorę ostatnio sterydów.
Krzemol1994 napisał(a):Na wakacjach ciężko się za siebie zabrać
E tam, długi dzień – można i o poranku i wieczorem... Nie ma lepszego czasu na to
Z tego co widzę to największy problem jest z chęciami i systematycznością, o dziwo ja nie mam z tym problemu przesunąłem sobie treningi z różnych powodów kilka razy o dzień, ale zdażało się też że po imprezie nocując u koleżanki zrywałem się o 7 rano logowałem się telefonem na stronę i robiłem kolejny dzień treningu 
Tu nie sprzęt ma znaczenie tylko mentalność podejście do sprawy i chciejstwo. Jeśli regularnie ćwiczysz i nie masz z tym problemu to czemu nie, jeśli zamierzasz zacząć to ja bym się wstrzymał.
Tu nie sprzęt ma znaczenie tylko mentalność podejście do sprawy i chciejstwo. Jeśli regularnie ćwiczysz i nie masz z tym problemu to czemu nie, jeśli zamierzasz zacząć to ja bym się wstrzymał.
Nie w tym rzecz
Ćwiczę systematycznie (pompki, podciąganie się, brzuszki, bieganie + rower), ale szukam alternatywy. I to mi się spodobało, zastanawia mnie tylko czy rzeczywiście warto spróbować (spróbować to w sumie zawsze warto! ).
Zakładając, że zacznę ćwiczyć TRX...układam sobie plan treningowy na różne partie i jest ok
Zakładając, że zacznę ćwiczyć TRX...układam sobie plan treningowy na różne partie i jest ok
W takim razie traktuj mój post jako niebyły, tak często się spotykam z sytuacjami gdzie moi rówieśnicy kupują różne maszyny do ćwiczeń tylko potem nie znajdują czasu na ćwiczenia że biorę to za pewnik.
Ja dziś ogólnorozwojowy, forma tak bardzo nie spadła bo co jakiś czas przerzucałem złom, do tego regularnie był rower, bieganie i wypady w góry.
Ale od początku września wypadałoby wziąć się do roboty i zacząć jakiś program, dosyć opier***ania się

Ale od początku września wypadałoby wziąć się do roboty i zacząć jakiś program, dosyć opier***ania się

TrX mega fajne cwiczenia mzona na tym wykonywac wlasnie sie na tym ucze bardzo trudne ale bardzo pomocne dla poczatkujacych fajnie wzmacnia wiadzadla i sciegna a przy tym mega rozciaga 
Moge sie pochwalic za tydzien startuje na Arnold Classic jako reprezentant Wielkiej Brytani
Moge sie pochwalic za tydzien startuje na Arnold Classic jako reprezentant Wielkiej Brytani
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA