World of Tanks
Tylko że żaden brytol nie ma szarika;–)
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
XED napisał(a):Odezwał się fragołap
nie te czasy na X tierze liczy się gra zespołowa i dmg
adis555 napisał(a):Kupiłem t34 85. Próbuje dojść do końca drzewka . I przyznam się ze latam tym medem z trollem bo nic innego nie nadaje się nawet do strzelania kartoflami
z topowym działem najlepszy med VI tieru.
-
Fasola
Porównywalny z VKą H i P,ale jakoś tym rudym lepiej mi się gra.
Również uważam że najlepszy med 6 tieru.stoi w garażu "musisztomiec" obok sporta,tygrysaP i hellcata;–). Dzisiaj kupiłem z powrotem T34 żeby obadac ta nowa linie co gdzie do obiekta.
Również uważam że najlepszy med 6 tieru.stoi w garażu "musisztomiec" obok sporta,tygrysaP i hellcata;–). Dzisiaj kupiłem z powrotem T34 żeby obadac ta nowa linie co gdzie do obiekta.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
lukias81 napisał(a):Liczy exp. chyba na stronie jest bug :/ A już się cieszyłem...
liczy exp 50 tyś i za to masz 250 tyś srebrników.
bieski napisał(a):Kazdy czolg jest dobry, no oprocz lory i e100
na prawdę nie wiem czego się uczepiłeś tego E 100
mnie do spazmy doprowadza Maus swoim działem, co z tego, że odbijam wiele ( do czasu jak ktoś Cie nie zostawi samego) jak nawet za złoto jest problem by przebić niektóre czołgi....żal
Bardzo lubię ( a raczej chce ) grać JgPzE100 ale trudno tym o dobry wynik, bo albo jak się ustawisz to akurat nikt tamtędy nie jedzie, albo twój team powinien grać w tetrisa. Kończąc bitwę tym niszczycielem z zadanym 3500 dmg to wstyd i wynik gorzej niż przeciętny, mało exp wchodzi. Ładowanie co 20 sekund i brak mobilności ma się nijak do tego, jak jadą na Ciebie 2 tanki lub jeden ogarnięty.
No i nie ma nic lepszego jak usłyszeć "tym go nie pokonamy" przy strzale za golda w IS8, heh.
-
Fasola
lukias81 napisał(a):Rudy jest dobry, tylko jak każdym czołgiem trzeba umieć nim się zachować
Dokładnie tak. Ja T-34-85 wspominam bardzo dobrze. O dziwo T-43 też mi się przyjemnie grało (mam 53% WR), tylko trzeba ostrożnie i po partyzancku. A tak w ogóle to każdy czołg z tej linii jest bardzo fajny.
adis555 napisał(a):A ten dmg mają wszystkie brytyjskie czołgi lądując dwukrotnie szybciej.
a z kolei angoli jakoś nie lubię – z wyjątkiem cromwella. Jakies takie dziwne są i mają wkurzające pierdziawki zamiast dział.