Po co Ci większy ? Zakładasz sygnały uprzywilejowane do M6 ?
Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Nasza instalacja jest zabezpieczona bezpiecznikiem głównym 100A. Nie jestem tego pewien, trzeba by sprawdzić dokładnie na schemacie, ale zdaje mi się że alternator 140A w związku z tym odpada i chyba dlatego jest 90A, co i tak przecież daje spory prąd.
ile powinno uciec płynu chłodniczego po odkręceniu korka? Mi wyleciało około 2l wydaje mi sie że bardzo mało no jedynie że źle zrobiłem że podniosłem przód o 8cm do góry bo musiałem zobaczyć i odkręcić korek kluczem i sie zastanawiam czy nie spuścić jeszcze raz ( zalewam prestone)
- Od: 14 lip 2013, 16:39
- Auto: Mazda 6 1.8 2002
Witam wszystkich ja tak z lenistwa
czy ktoś posiada szablon bagażnika z wymiarami do 6 sedana ? chciałbym trochę podłogę wyrównać bo troszeczkę butla z gazem wyłazi a tak wziąłbym wykroił jedną góra dwie warstwy filcu są takie 15mm (lub coś podobnego)
MI$ napisał(a):czy pamięć z poliftowego fotela kierowcy będzie działać w przedlifcie
kwestia czy komputer który to zapamiętuje, jest w fotelu czy gdzieś w desce rozdzielczej, bo jeżeli w fotelu tu powinno działać, a tym bardziej w aucie, które miało elektryczną regulację.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):MI$ napisał(a):czy pamięć z poliftowego fotela kierowcy będzie działać w przedlifcie
kwestia czy komputer który to zapamiętuje, jest w fotelu czy gdzieś w desce rozdzielczej, bo jeżeli w fotelu tu powinno działać, a tym bardziej w aucie, które miało elektryczną regulację.
No właśnie... Ktos ten temat przerabiał?
Zbyt często się z żonką wymieniamy Madzią i już mnie zaczyna denerwować powolne elektryczne ustawianie fotela
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
Jest ktoś w stanie mi na szybko powiedzieć jaka żarówka jest w oświetleniu bagażnika w podsufitce? Wiem, że rurkowa bodaj C5W, ale jaka długość?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Witam.Mam pytanie dotyczące świateł ledowch dziennych po ich montażu mam szumy radia czyli jak się palą gdy zapalę światła mijania szumy znikają.Może ktoś zna lekarstwo na to bo mój fachman powiedział,że niektóre auta tak mają 
-
norbit
Plastik ,teraz chyba wszedzie jest plastik ze wzgledow bezpieczenstwa
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06