Migajace swiatla awaryjne po zamknieciu auta.
Strona 1 z 1
Witam. Ostatnio mam pewien problem. Zaczelo sie od rozladowania akumulatora, nie wiedzac co bylo przyczyna naladowalem go i po zamknieciu drzwi kluczykiem swiatla awaryjne po jednej stronie zaczely mrugac. Nigdy sie tak nie dzialo bo nie mam zadnego alarmu. Pomyslalem ze za chwile zgasna ale one ta mrugaja w nieskonczonosc...i chyba tak tez mi sie rozladowal akumulator za pierwszym razem. Po wlaczeniu zaplonu swiatla gasna , ale po wylaczeniu znow sie zapalaja. Probowalem obydwu kluczykow i jest identycznie. Auto otwieram tylko recznie poniewaz piloty nie dzialaja od dawna. Mial ktos podobny problem??
- Od: 22 wrz 2012, 18:39
- Auto: Mazda 3 BK/1,6 PB 2003
Zagladalem pod bezpieczniki, wszystko wyglada normalnie, do tego oprocz kierunkowskazow z lewej strony po wlozeniu kluczyka do stacyjki uruchamiaja sie wycieraczki i zapala lampka od podgrzewania tylnej szyby... dzis oddaje do mechanika, moze cos znajda
- Od: 22 wrz 2012, 18:39
- Auto: Mazda 3 BK/1,6 PB 2003
wszystko szło przez firmę w której pracuje swoja drogą spaliły sie jeszcze 2 kompy w serwisie i dopiero znaleźli przyczynę trwało to miesiąc i nie wiem ile kosztowało serwis płacił za wszystko bo sami nie wiedzieli co robią
Strona 1 z 1