Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
jak tobie wyjdzie wszystko na cacy to może wpadne do Ciebie i u mnie zrobimy taki zabieg
jeśli bedziesz miał czas 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Wczoraj Madzia dostała wydeszek Mugen'a (jeszcze raz dziex caroleck), piękne brzmienie 
Zaś dzisiaj założyłem amortyzator Kamoka wraz z gumą i odbojem KYB'a. Teraz cisza jak makiem zasiał, nie słychać żadnych stuków, poprzedni amortyzator był tak zjechany że dwoma palcami go wyciągałem. Jednym słowem chodził jak stara k****
W tygodniu zabieram się za wymianę szczęk bo wgl. nie mam ręcznego...

Zaś dzisiaj założyłem amortyzator Kamoka wraz z gumą i odbojem KYB'a. Teraz cisza jak makiem zasiał, nie słychać żadnych stuków, poprzedni amortyzator był tak zjechany że dwoma palcami go wyciągałem. Jednym słowem chodził jak stara k****

arafal21 napisał(a):Ja kamoka juz nie kupilbym, chyba ze sie poprawila jakosc. Ale tak czy inaczej juz nie wzialbym tego:)
2 lata gwarancji, także nie ma obawy. Znajomy siedzi w tym fachu, sprzedaję same partsy Kamoki i mówił że (odpukać), jeszcze nikt nie oddawał czegokolwiek na gwarancję

arafal21 napisał(a):Taki mi sie marzy wydechnagraj jakies media:)
W tygodniu coś nagram
kierunek JDM
Podoba mi sie taki pomysł .... Sam kiedy miałem 323F BA i powiem szczerze że gdyby ktoś mi kiedyś dał taką jak miałem na zamiane to chętnie bym wymienił sie za MX'a 
-
amhp
amhp zostały jakieś zdjęcia Twojej porzedniej BA ?
Swoją drogą szukałem kiedyś zdjęć z polerki, i nie wiem jakim cudem odnalazłem, ale tylko dwie sztuki
Pasta K2 TO mocno ścierna, według mnie efekt bajka

Swoją drogą szukałem kiedyś zdjęć z polerki, i nie wiem jakim cudem odnalazłem, ale tylko dwie sztuki
Pasta K2 TO mocno ścierna, według mnie efekt bajka

KYB był by lepszym wyborem albo najlepiej Blisteina 
adis555 napisał(a):Kamoka to średni wybór prawie jak SRLe z allegro. Bynajmniej do mxa(podbierane od BG) kosztuja 70 zł co świadczy że nie mogą być dobre. Ale powodzenia.
Wiadomo że SRLy leżą na zupełnie innej półce niż np. KYB ale ja mam u siebie na tyle od roku i złego słowa powiedzieć nie moge. Jak za te pieniądze to uważam że rozsądny wybór jeśli brakuje na coś z górnej półki

pawcio1017 napisał(a):adis555 napisał(a):Kamoka to średni wybór prawie jak SRLe z allegro. Bynajmniej do mxa(podbierane od BG) kosztuja 70 zł co świadczy że nie mogą być dobre. Ale powodzenia.
Wiadomo że SRLy leżą na zupełnie innej półce niż np. KYB ale ja mam u siebie na tyle od roku i złego słowa powiedzieć nie moge. Jak za te pieniądze to uważam że rozsądny wybór jeśli brakuje na coś z górnej półki
to samo moge powiedzieć co pawcio o SLRach. Tanie ale dobrze się sprawują
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

wilusjdm napisał(a):Dużo kilometrów w ciągu roku nie robię
To powód dla którego możesz zrobić dobra glebe
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Zobaczymy po xxx kkm jak bd sie sprawowac i czy bd ciche:) ja tam osobiscie z wlasneego doswiadecznia wiem ze wydaja dziwne dzwieki, ale to sie sam przekonasz:)
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Oo prosze jakie piekne Efcie 
- Od: 7 sie 2013, 12:28
- Auto: Mazda 323f 95r 1.5 16v