Telefony komórkowe
Znowu lubię mój telefon;–)zobaczymy jak długo XD
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Postanowiłem zmienić Galaxy S Plus na Lumię
Doradźcie jaką , czy Lumię 620 która w sumie wszystko ma co potrzeba, czy może Lumię 820 ? Te 200 zł różnicy w cenie zakupu to nie problem, tylko czy warto kupować droższy fon ? Nie musze się lansować przed małolatami
Z tego , co macałem to ciężko zmulić WM i na obu telefonach dobry przecinak.
Ja właśnie macam świeżo dostarczoną przez kuriera Lumię 720.
Na razie nie mam mikro SIM'a i muszę poczekać do wieczora ale telefon robi dobre wrażenie.
Przede wszystkim czuć, że to porządna słuchawka. Idealne spasowania, zero uginania, bardzo porządne tworzywo. Samsung (Galaxy Ace 2) to przy Lumii plastikowa zabawka.
Kolory niezłe, aparat conajmniej dobry (świetne foty w ciemnym pomieszczeniu – przy dobrym świetle będzie tylko lepiej).
Tyle na teraz
Niech się naładuje, wieczorem ciąg dalszy zabawy.
Na razie nie mam mikro SIM'a i muszę poczekać do wieczora ale telefon robi dobre wrażenie.
Przede wszystkim czuć, że to porządna słuchawka. Idealne spasowania, zero uginania, bardzo porządne tworzywo. Samsung (Galaxy Ace 2) to przy Lumii plastikowa zabawka.
Kolory niezłe, aparat conajmniej dobry (świetne foty w ciemnym pomieszczeniu – przy dobrym świetle będzie tylko lepiej).
Tyle na teraz
200zł netto w taryfie dla firm za 59zł. Połączenia i smsy do wszystkich sieci (razem ze stacjonarnymi) są nielimitowane.
Seraf napisał(a):Co prawda to prawda samsungi dobrze się sprzedają ale wykonaniem odstają od innych bardzo. Praktycznie byle która nokia, sony czy htc sprawia wrażenie dużo bardziej solidniejszego.
A przy aluminiowym htc czy szklanej zetce to nawet lumia wydaje się być plastikową zabawka ;–)
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk 4
I jest Lumia 820
Póki co jestem więcej niż zadowolony. Wszystko pod ręką, prosta konfiguracja, szybko stabilnie. Dobrze łapie GPS i Glonas, i bateria wytrzymuje więcej niż jeden dzień
. Z wad póki co – nie zczytuje mi książki telefonicznej przez BT na FIS auta
Telefon bardzo śliski – jest już silikonowa nakładka i po problemie 
http://venturebeat.com/2013/09/30/windo ... n-germany/ Jestem ciekawy jak WM wypadnie w dłuższej perspektywie czasu.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4
Mnie jakoś osobiście lumia nie przekonuje. Wciąż obawiam się windows. Obecnie korzystam z iPhona5 i powiem wam, że nie ma lepszego telefonu. Jego całą pracę i specyfikację można opisać jednym słowem:
"niezawodny". Taki w moim przekonaniu powinien być telefon!
"niezawodny". Taki w moim przekonaniu powinien być telefon!
-
k.wejman
Dlatego przeszedłem z Androida na WM i odczucia takie same jak u ciebie na jabłkuk.wejman napisał(a):Mnie jakoś osobiście lumia nie przekonuje. Wciąż obawiam się windows. Obecnie korzystam z iPhona5 i powiem wam, że nie ma lepszego telefonu. Jego całą pracę i specyfikację można opisać jednym słowem: "niezawodny". Taki w moim przekonaniu powinien być telefon!
No i moja fajoska Lumia 720 zdechła.
Po niecałych 2 tygodniach użytkowania telefon stał się ślepy (nie działa wyświetlacz) i głuchy (brak dźwięków).
Co ciekawe – po podpięciu do kompa wszystko jest widoczne, telefon aktywny. Jak się na niego dzwoni jest normalny sygnał jakby ktoś nie odbierał. A sama słuchawka martwa jak kawał plastiku ...
Ciekawe co zdechło i kiedy wróci z serwisu.
Szczerze powiem, telefon mi się spodobał i się do niego mocno przekonałem. Ale taka wtopa po 2 tygodniach nie wróży dobrze na przyszłość. No chyba, że – mam nadzieję – się mylę.
Po niecałych 2 tygodniach użytkowania telefon stał się ślepy (nie działa wyświetlacz) i głuchy (brak dźwięków).
Co ciekawe – po podpięciu do kompa wszystko jest widoczne, telefon aktywny. Jak się na niego dzwoni jest normalny sygnał jakby ktoś nie odbierał. A sama słuchawka martwa jak kawał plastiku ...
Ciekawe co zdechło i kiedy wróci z serwisu.
Szczerze powiem, telefon mi się spodobał i się do niego mocno przekonałem. Ale taka wtopa po 2 tygodniach nie wróży dobrze na przyszłość. No chyba, że – mam nadzieję – się mylę.
Hold both lower Volume (decrease) AND power buttons for a full 20 seconds. You should get a vibration from the phone. Trust me, this is a good sign. HOWEVER, give it an additional 10-20 seconds to refresh before you start panicking.