World of Tanks
kinki napisał(a):Bolo, pewnie nikt nim już nie gra skoro M-kę zrobiłeś
to było niepotrzebne

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Radex napisał(a):A od jutra znowu 5-tierowe szaleństwo
zagrałbym ale arbuzik nie jest na moje nerwy.... wole chyba już golda na allegro kupic niz grac znowu BDR G1B.....
lucxxx napisał(a):Radex napisał(a):Ja kupiłem wczoraj E100
kurde nie nadążam za tobą. Ostatnio kupowałeś AMX 50B, teraz E-100!! Kiedy ty to expisz wszystko i skąd tyle sreberka???
Ja na IX tiera zbieram i zbieram z ty co 2 tyg. X!!!
Zaczynam podejrzewać że jesteś zombie albo robot i nie śpisz wcale....
rozgryzłeś mnie

do tego sprzedaz 9-tki, pare bitew czolgiem premium i jest
tak jak pisze Fasol... kiedyś były o wiele gorsze promocje i było trudniej zarobić hajs. także jeśli ktoś ogarnia grę i gra w miarę dobrze to poradzi sobie bez problemu.
lucxxx napisał(a):Radex napisał(a):A od jutra znowu 5-tierowe szaleństwo
zagrałbym ale arbuzik nie jest na moje nerwy.... wole chyba już golda na allegro kupic niz grac znowu BDR G1B.....
ja na to mówię kartofel

Może i bez szału ale całkiem udane strzelanie mi wyszło:

4,5k dmg. Dalej czekam na najlepsze działo
Podoba mi się ta wersja 8.8. Rozegrałem właśnie 10 bitew i w dwóch dostałem po 25k kasiory i siatkę kamuflażową czort wie za co. Lubię te dziwne misje

4,5k dmg. Dalej czekam na najlepsze działo
Podoba mi się ta wersja 8.8. Rozegrałem właśnie 10 bitew i w dwóch dostałem po 25k kasiory i siatkę kamuflażową czort wie za co. Lubię te dziwne misje
Wiem, że jest ta teczka Misje. Ja z misjami jestem na bakier bo mało gram. Ale te 25k to chyba jest za odznaczenia. Dobrze, sporo tego wpada.
W pytę czerwonych graczy teraz siedzi na serwerach. Co oni dyskotek nie mają czy jaki czort
W pytę czerwonych graczy teraz siedzi na serwerach. Co oni dyskotek nie mają czy jaki czort
Super event, dziś zgarnalem to chyba z 10 razy przez 2h, do tego 250 koła i dzień premium. Obiecalem żonie ograniczyć grę więc na razie spadam 
@wystrzelone odlamkowym z T34@
@wystrzelone odlamkowym z T34@
-
Fasola
adis555 napisał(a):O czym ty mówisz? Za 5k dmg masz 25k ...za dobrze by było.
By L9.
Popełniłem mały błąd. Wydawało mi się, że dostałem 250k srebra za 50k dmg. Mogę się mylić co do powodów otrzymania kasy
No i mam najlepsze działo na IS3
To i ja się pochwalę.
Kilk asów było po drodze ostatnio, ale ten mi dużo radości sprawił bo się starałem już dłuuuugo.
3663 dmg
Przy okazji sygnaturka

Kilk asów było po drodze ostatnio, ale ten mi dużo radości sprawił bo się starałem już dłuuuugo.
3663 dmg
Przy okazji sygnaturka

Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.