WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Gdzie mozna dostac badz obejrzec reszte zdjec? I moze ktos podac namiary na grupe na Fb:D
wilusjdm napisał(a):oh4shi łapaj https://www.facebook.com/groups/6834054 ... ion=stream
Dzięki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
w trójce najlepszych się zmieściłem 
Sorki troche zamuliłem ale w niedziele szybkie pakowanie, podróż do Bydgoszczy a potem brak dostępu do neta... Też dzięki wielkie dla wszystkich za przybycie. Myślę że jest to świetny dowód że jak chcemy to potrafimy i pokazują to między innymi wspaniałe foty. Mam nadzieje że przy pomocy naszego PRa, jego pomysłów a przede wszystkim chęci działania nas wszystkich tak liczne spoty będą się odbywały coraz częściej. Na koniec dzięki również ekipie która wytrwała do końca (pozostali niech żałują
)
P.S (panowie chyba sie z wami nie rozliczyłem za ten ostatni dzban
Swoją drogą te piwo chyba serio było jakieś zagęszczane bo tak mnie rano głowa bolała...
) Mam pare fotek i filmików z gokartów także postaram się wrzucić na grupowe FB na dniach 
P.S (panowie chyba sie z wami nie rozliczyłem za ten ostatni dzban

pawcio1017 napisał(a):P.S (panowie chyba sie z wami nie rozliczyłem za ten ostatni dzban![]()
Oboje mamy do odstawienia po browarku koledze Oh4shi
pawcio1017 napisał(a):Mam pare fotek i filmików z gokartów także postaram się wrzucić na grupowe FB na dniach
Niezły materiał zebraliśmy. Czekamy na reszte fotek od osób które coś natrzaskały i film od pana Kamerzysty

Regeneracja DPF........info PW
A gdzie tak w ogóle spota skończyliście?
Gdybym mógł, to zostałbym do końca, ale miałem gościa...
Matthies, piona za porządne zestawienie wyników, bo sam się nie mogłem do tego zebrać jakoś
Matthies, piona za porządne zestawienie wyników, bo sam się nie mogłem do tego zebrać jakoś

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):A gdzie tak w ogóle spota skończyliście?Gdybym mógł, to zostałbym do końca, ale miałem gościa...
Adaś jesteś często więc nieobecność usprawiedliwiona. Nie mniej jednak żałuj

zemoj napisał(a):Matthies, piona za porządne zestawienie wyników
5 \o
też nazwy nie pamietam, ale porządna spelunka, gdzie kanapy przeżyły już nie jeden browar
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a): jednocześnie składając gratulacje Grexxowi za wykręcenie najlepszego czasu naszej mazdowskiej 13-stki
Dzięki dzięki
benq323 napisał(a):Mój czas nie najlepszy więc liczę na rewanż
Musi być
pawcio1017 napisał(a):Na koniec dzięki również ekipie która wytrwała do końca (pozostali niech żałują )
Ja również niestety musiałem uciekać, ale co się odwlecze to nie uciecze

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Dziś wstępnie rozmawiałem z gościem o plac manewrowy
w weekend możemy spokojnie go poużywać.
w wolnej chwili sprawdzę w jakim jest dokładnie stanie i jaki jest duży (ćwiartki to na pewno nie zrobimy ale może chociaż jakiś slalom się uda).
W posiadaniu regionalnych pachołków jest Krystian, więc pozostaje wybranie się do Giża na jakiegoś spota
w wolnej chwili sprawdzę w jakim jest dokładnie stanie i jaki jest duży (ćwiartki to na pewno nie zrobimy ale może chociaż jakiś slalom się uda).
W posiadaniu regionalnych pachołków jest Krystian, więc pozostaje wybranie się do Giża na jakiegoś spota
Regeneracja DPF........info PW