Mazda6 GY LF 07' 2.0 Sport Wagon by Shaarky
w takim razie do białych się nie przyczepią, więc jest ok 

rclmati napisał(a):Niedroga modyfikacja a ile radości daje.
Z tą radością się zgodzę
u mnie w 323 miałem taką niedrogą modyfikację, która się zakończyła zabraniem dowodu
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
trzeba uważać na kolor 
Ja miałem oczojebne (niebieskie) światło i długo się nim nie nacieszyłem.
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Jest białe wolę nie prowokować Panów, których imienia nie wymawiam 
Zamówione LEDY na postojówki. Do tego dobrałem znaczek na wymianę, kołpaki na zimę i dywaniki gumowe firmy REZAW. Jestem goły i wesoły – wypłata w piątek
Kolejne na tapecie oświetlenie powitalne na nogi i doświetlenie bagażnika, ale tu czekam na sugestie kolegi Mandey – u niego wygląda to bomba.
Zamówione LEDY na postojówki. Do tego dobrałem znaczek na wymianę, kołpaki na zimę i dywaniki gumowe firmy REZAW. Jestem goły i wesoły – wypłata w piątek
Kolejne na tapecie oświetlenie powitalne na nogi i doświetlenie bagażnika, ale tu czekam na sugestie kolegi Mandey – u niego wygląda to bomba.
LEDy z środka polecam wymienić na lepsze. Też miałem przez pewien okres czasu w środku i postojówki. Wymieniłem oba zestawy i teraz postojówki walą jak nienormalne, a w środku jest jaśniej niż na ori żarówkach 

Nowe dywaniki na zimę firmy REZAW. Jestem bardzo zadowolony, pasują idealnie!
Wymiana postojówek na LED i zapowiadają się lepiej niż Philipsy. Zobaczymy jak będzie okazja, zrobię foto wieczorem.
Miałem akcję z poziomem oleju, ale kumpel mówi, że przesadzam podobno i jestem przewrażliwiony
może tak być 
Wymiana postojówek na LED i zapowiadają się lepiej niż Philipsy. Zobaczymy jak będzie okazja, zrobię foto wieczorem.
Miałem akcję z poziomem oleju, ale kumpel mówi, że przesadzam podobno i jestem przewrażliwiony

Wczoraj wsadziłem BT do Madzi
tańszym sposobem niż Xcarlink
Pomysł użytkownika emPL
Kupiłem moduł BT na usb z wyjściem na AUX
Śmiga jak ta lala
Jestem zadowolony bardzo.
Muszę teraz tylko dołożyć zasilanie pod USB (prawdopodobnie będzie do jednak gniazdo zapalniczki) do schowka i zapominam o kabelkach ciesząc się muzą z telefonu.
Jedyny minus narazie to zakłócenia gdy telefon jest na ładowarce, ale z sugestii z forum wynika, że należy spróbować odseparować masę. W poniedziałek będę dłubał przy aucie z kumplem magikiem to się zobaczy.
W poniedziałek też montaż oświetlenia bagażnikach (2 listwy LED) oraz oświetlenie powitalne na nogi – niebieskie. Komplet zdjęć się pewnie wtedy pojawi.
Do tego sprawdzę co z lampką bagażnika bo zauważyłem, że wystarczy stuknąć w zamek na otwartej klapie bagażnika i lampka raz się pali a raz nie. Sprawdzę to.
No i ostatnia zabawa przed zimą to wymiana znaczka na tylnej klapie. Przyszedł do mnie w pierwszej wersji w bardzo złym stanie, jednak dostałem na wymianę i teraz mam 3 znaczki
może zrobić Mazdę 666 

Kupiłem moduł BT na usb z wyjściem na AUX
Muszę teraz tylko dołożyć zasilanie pod USB (prawdopodobnie będzie do jednak gniazdo zapalniczki) do schowka i zapominam o kabelkach ciesząc się muzą z telefonu.
Jedyny minus narazie to zakłócenia gdy telefon jest na ładowarce, ale z sugestii z forum wynika, że należy spróbować odseparować masę. W poniedziałek będę dłubał przy aucie z kumplem magikiem to się zobaczy.
W poniedziałek też montaż oświetlenia bagażnikach (2 listwy LED) oraz oświetlenie powitalne na nogi – niebieskie. Komplet zdjęć się pewnie wtedy pojawi.
Do tego sprawdzę co z lampką bagażnika bo zauważyłem, że wystarczy stuknąć w zamek na otwartej klapie bagażnika i lampka raz się pali a raz nie. Sprawdzę to.
No i ostatnia zabawa przed zimą to wymiana znaczka na tylnej klapie. Przyszedł do mnie w pierwszej wersji w bardzo złym stanie, jednak dostałem na wymianę i teraz mam 3 znaczki

Jakość jest w porządku, ale ja wielkim audiofilem nie jestem, więc pewnie ktoś by się znalazł co by się przyczepił. Uważam, że na potrzeby zwykłego słuchacza jest jak najbardziej dobrze
. Kwestia tylko zlikwidowania zakłóceń przy ładowarce i będzie OK.
A czemu by nie ? Ja w Xedosie miałem zimówki na oryginalnych 15, teraz uczynię podobnie. Mam dwa komplety takich samych felg do 6 i ani przez moment nie przeszło mi przez myśl by wpakować stalówki. To nie daewoo