Mazda6 GG RF '02 150 PS Grace Green Mica :) 18" The End :(
ja też mam dużo W5W, ale zwykłych 
tylko kogo oni chcą oszukać
bluevision... to nawet whitevision nie jest 

coś im sporo do xenonu brakuje 
jak ktoś chce miec ciut lepsze światło to polecam kupić tungsram megalight + 90, dają lekką poświatę niebieską ale widoczna jest jedynie na ścianie. Wsadziłem ledy na pokojówkach z przodu, dają tak zimne światło, że wszyscy myślą, że to niebieskie
, nie inaczej jest w środku, ale już dziwnym trafem całkiem inaczej wygląda podświetlenie rejestracji.
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
jak przestaną świecić obecne, zastanowię się nad czymś lepszym
chyba, że wcześniej się zdenerwuję na żółte światło z postojówek 
Shaarky napisał(a):W5W mam na zapas do końca życia!!
no i mamy pozytyw
Dopisano 30 wrz 2013, 15:21:
Dziś rano odwiedziłem swoją Mazdę i obecnie nie wygląda to dobrze. Zderzaki zdjęte, obicie bagażnika zdemontowane i nadkola wycinane kątówką. Przy samochodzie pracuje 3-4 panów i mają pełne ręce roboty

W dniu dzisiejszym znów odwiedziłem Mazdę
jeszcze trochę na nią poczekam, bo do odbioru najprawdopodobniej w poniedziałek wieczorem
Widać, że coś się dzieje, ale do efektu końcowego jeszcze trochę brakuje
dziś się wietrzyła, jutro ma być malowana
jednak mechanicy zapewniają, że będzie piękna
ale to ocenię sam, jak ją odbiorę
fotki Mazdy na chwilę obecną:

Ładny ten kolor, chyba na żywo takiego jeszcze nie widziałem!
Nieźle chłopakom robota idzie, dobrze, że jeszcze temperatura jest w miarę na plus. Powodzenia, czekamy na foty!
Nieźle chłopakom robota idzie, dobrze, że jeszcze temperatura jest w miarę na plus. Powodzenia, czekamy na foty!
Jeśli nie oglądasz się przez ramię na swój zaparkowany samochód, to znaczy, że to nie ten samochód.
- Od: 29 cze 2012, 11:06
- Auto: była:
Mazda 6
Honda Accord
jest: Subaru Outback
mln napisał(a):Ładny ten kolor, chyba na żywo takiego jeszcze nie widziałem!
Zapraszam do Płocka na oględziny
Foty będą możliwie jak najszybciej
z tego, co wiem to chyba tylko do tego pierwszego załamania (takie były założenia). Jak ją będę odbierał, jeszcze zapytam, bo dziś mi z głowy wypadło 
rafalmazda6 napisał(a):Zapraszam do Płocka na oględzinyi z tego co zdążyłem się dowiedzieć, na odwiedziny takiej jednej celicy
Zgadza się, też mnie doszły słuchy, że mamy wspólnych znajomych
Jeśli nie oglądasz się przez ramię na swój zaparkowany samochód, to znaczy, że to nie ten samochód.
- Od: 29 cze 2012, 11:06
- Auto: była:
Mazda 6
Honda Accord
jest: Subaru Outback
mln napisał(a):Zgadza się, też mnie doszły słuchy, że mamy wspólnych znajomychJak będę nawiedzał Płocek i będzie trochę czasu, to się odezwę
i prawidłowo

niestety dziś jeszcze nie dało rady
jutro wieczorem powinna być, więc w środę pojawią się zdjęcia wykonanych prac 
Dopisano 8 paź 2013, 21:04:
cały czas stoję w miejscu
a raczej mazda stoi. Dziś otrzymałem telefon od lakiernika, który poinformował mnie, że pan odpowiedzialny za dobór lakieru dał
i źle dobrał lakier. Nie wytrzymałem i poszedłem to zobaczyć na własne oczy. Faktycznie, mazda ładnie zrobiona, ale lakier delikatnie za jasny. Lakiernik powiedział mi, że w takim stanie samochodu mi nie odda, bo zrobi to jak należy. Niestety do odbioru będzie pewnie pod koniec tygodnia...
Dopisano 8 paź 2013, 21:04:
cały czas stoję w miejscu

Magdalena wreszcie odebrana
już jej nie oddaję
ale najważniejsze, że efekty są zadowalające
nadkola wycinane między przetłoczeniami (na środku). Zrobiony przedni zderzak, nieszczęsne nadkola + założenie plastikowych wnęk i 2 małe bonusy
Więcej się nie będę rozpisywał, tylko wstawię zdjęcia
robione na szybko i jakość nie zachwyca, ale mają być tylko podglądowe. Jakaś większa sesja przy odrobinie wolnego czasu 
pierwszy bonus, który pewnie większość już zauważyła po wcześniejszych zdjęciach, czyli zmiana koloru zacisków
i drugi taki delikatny, ale zawsze
wejście na hak pociągnięte na czarno (przemalowane z rudego
)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pierwszy bonus, który pewnie większość już zauważyła po wcześniejszych zdjęciach, czyli zmiana koloru zacisków
i drugi taki delikatny, ale zawsze

Ostatnio edytowano 5 sie 2014, 02:07 przez rafałmazda, łącznie edytowano 1 raz