WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
GreXx napisał(a):A tak na marginesie jak nie będziemy mieli planów po ściganiu zawsze można uderzyć na grubszą imprezę
By się zdziwili jak by taka mocna ekipa wpadła
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Jeździłem po torze solo. Zakończyło się to balansowaniem na granicy powrotu do normalności a puszczenia smoka=pawia.GreXx napisał(a):A co się stało się?
Niestety mój żołądek nie jest stworzony do takich zabaw...
a moze paintball??zemoj napisał(a):Prponuję kręgle. Ale to pogadamy jeszcze dziś.

benq323 napisał(a):i ty mógł w czymś uczestniczyć
Ostatnio coraz częściej przekonuję się, że w pewnym wieku już trzeba się oszczędzać.

Wolę bardziej stateczne formy sportu, np. przechylanie kufla.

Kufel powiadasz mi odpowiada
. A tak pozatym godzina 14 i jestem sam
az dziwne ze nikogo jeszcze nie ma 
Ja będę koło 14:30 albo nawet trochę później. Czekam na Żonę aż wróci z pracy, bo musiała wyjść później.
Spocik bardzo udany

re5pekt ciutkę się spóżniłeś, bo wydaje mi się, że przed 16 całą ekipą polecieliśmy na UWM, swoją drogą ja zamykałem naszą kolumnę, to nie wiem jak wy, ale ja widziałem jak ludzie spoglądali 
wilusjdm napisał(a): to nie wiem jak wy, ale ja widziałem jak ludzie spoglądali
bo Grexx dużo zamieszania na czele kolumny robił wydechem

Jak dla mnie Spocik Bardzo Ładnie się udał własnie się zakończył
i ogólnie wszystko było 
ponieważ chyba jako ostatni dotarłem z tego spota do domu, pozwolę sobie go oficjalnie zakończyć oraz uznać za bardzo udany.
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, fajnie było się pościgać, liczę na powtórkę. Przejazd rzeczywiście mógł zwracać uwagę, mi się podobało.
Interesujący był pojedynek Grexx vs Betoniarka xD nie wiem czy zauważyliście, ale typek z betoniarki później nas przeganiał hehehe
Niby tyle mieliśmy czasu, ale chyba i tak go zabrakło żeby z każdym coś więcej pogadać, ale co się odwlecze to nie uciecze
Z niecierpliwością czekam na dużą dawkę zdjęć i filmików. Wiem że się powtarzam, ale szkoda, że nie mieliśmy regionalnej flagi, na pewno zacnie by dopełniła wspólną fotografię
PS. Jeżeli myślicie, że mgła do Ostróda była gęsta, to przemnóżcie razy 3 – taką miałem z Ostródy do Iławy ;]
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, fajnie było się pościgać, liczę na powtórkę. Przejazd rzeczywiście mógł zwracać uwagę, mi się podobało.
Interesujący był pojedynek Grexx vs Betoniarka xD nie wiem czy zauważyliście, ale typek z betoniarki później nas przeganiał hehehe
Niby tyle mieliśmy czasu, ale chyba i tak go zabrakło żeby z każdym coś więcej pogadać, ale co się odwlecze to nie uciecze

Z niecierpliwością czekam na dużą dawkę zdjęć i filmików. Wiem że się powtarzam, ale szkoda, że nie mieliśmy regionalnej flagi, na pewno zacnie by dopełniła wspólną fotografię
PS. Jeżeli myślicie, że mgła do Ostróda była gęsta, to przemnóżcie razy 3 – taką miałem z Ostródy do Iławy ;]
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
cichy_86 napisał(a):wilusjdm napisał(a): to nie wiem jak wy, ale ja widziałem jak ludzie spoglądali
bo Grexx dużo zamieszania na czele kolumny robił wydechem
Oj tam oj tam xD
matthies napisał(a):Interesujący był pojedynek Grexx vs Betoniarka xD nie wiem czy zauważyliście, ale typek z betoniarki później nas przeganiał hehehe
Gościu był dobry xD Próbował mnie zagłuszyć ale nie dał rady, po czym stwierdził że nie mam z nim szans bo jego pali 50l xD

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v