jak w planie same pogaduchy beda to zapewne i kawiarnia styknie.wilusjdm napisał(a):W sumie na pogaduchy i na herbatę może i ta miejscowa kawiarnia styknie ?
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Spontan powiadasz juz mi sie podoba
wezme na wszelki wypadek Karte Kredytowa
bo spontany sie fajnie konczy 
oh4shi napisał(a):Spontan powiadasz juz mi sie podobawezme na wszelki wypadek Karte Kredytowa
bo spontany sie fajnie konczy
Ja wtedy wolę właśnie w domu zostawić, żeby nazajutrz było za co chleb kupić
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
dlatego wlasnie ja biore tylko kredytowa żeby z tej 2 bylo na ten chlebekzemoj napisał(a):Ja wtedy wolę właśnie w domu zostawić, żeby nazajutrz było za co chleb kupić
Na 90% też się jednak zjawię. Jakie finalne ustalenia co do godziny i miejsca?
Jeśli małżonka wróci z pracy na czas to przyjadę. Ewentualnie się spóźnię. Co do samych kartów to jeszcze się zastanawiam, bo ostatnie śmiganie nie mile wspomina. Było blisko ziania ogniem... 
Ja to mam nadzieje ze jak przyjadę to będziecie przy swoich mazdach bo nikogo nie znam
a tak będzie punkt odniesienia do kogo można podejść 
oh4shi napisał(a):a to mam nadzieje ze jak przyjadę to będziecie przy swoich mazdach bo nikogo nie znama tak będzie punkt odniesienia do kogo można podejść
przeciez nikt cię nie pogryzie
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
proszę bardzo, raptem 3-4 strony wstecz:
zemoj napisał(a):Pewnie, że jest możliwość
Spotykamy się od razu na kormoranie.
SPOT
Miejsce: Olsztyn, tor kormoran (http://torkormoran.pl/)
Data: sobota (28.09.)
Godzina: zbiórka od 14:00
Atrakcje: gokarty, kawka/herbatka i pogaduchy, nagrywanie mini clipu regionalnego/wspólna sesja
Lista chętnych:
1. matthies
2. zemoj
3. caroleck
4. wilusjdm
5. GreXx
6. pawcio 1017
7. oh4shi
8. szadol1 ?
9. grzegorzjubymx6 ?
10. Lum@k ?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
O te pogryzienie sie nie obawialem tylko a zreszta nie wazne poznam napewno po samochodach bo Mazdy przyciągaja Uwage
i jest plus bo z pracy uciekne tak aby na punkt14 juz byc 
Tyle wiary, to trzeba dobrze uwiecznić. Ja wezmę aparat, słabo się znam na robieniu zdjęć, ale trochę pamiątek porobię 
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Chyba wiecej niz 10osob bedzie
oczywiscie to na Plus
a zdjęcia ogarniesz chyba az tak Ciezko nie bedzie.
wilusjdm napisał(a):GreXx a jak sprawa z gokartami wygląda ? na 120cc będziemy śmigać ? Pytam bo już jesteś ogarnięty w tym temacie .
Zależy jakie nam dadzą, ale na tych co ja ostatnio jeździłem to dają radę

oh4shi napisał(a):Ja to mam nadzieje ze jak przyjadę to będziecie przy swoich mazdach bo nikogo nie znama tak będzie punkt odniesienia do kogo można podejść
Spokojnie znajdziemy się
Yaz napisał(a):Jeśli małżonka wróci z pracy na czas to przyjadę. Ewentualnie się spóźnię. Co do samych kartów to jeszcze się zastanawiam, bo ostatnie śmiganie nie mile wspomina. Było blisko ziania ogniem...
A co się stało się?

Dopisano 28 wrz 2013, 11:08:
A tak na marginesie jak nie będziemy mieli planów po ściganiu zawsze można uderzyć na grubszą imprezę https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v