Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
dzis na trasie wisla katowice przed swiatlami kolo cpn lotos w orzeszu wlascicielowi czerwonej 626coupe ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
dzis w mikolowie na parkingu przy wojciecha za wycieraczke bialej 626coupe rej. ST..... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
W czwartek przy hotelu Belwederskim wsadziłem za wycieraczje 323 takiej jak Globusowa, tylko granatowej
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
A ja jak byłem w warsztacie we Wrocławiu na Nasypowej to widziałem ulotkę klubową – ale widzę, że nikt się tu do tego nie przyznał – niewidzialna ręka? 
- Od: 3 mar 2006, 16:34
- Auto: Mazda 5 CR Diesel 143KM 2006r
adalbertus napisał(a):A ja jak byłem w warsztacie we Wrocławiu na Nasypowej to widziałem ulotkę klubową – ale widzę, że nikt się tu do tego nie przyznał – niewidzialna ręka?
moja hehehe robilem tam swoje mitsu i zalatwialem znizke dla klubu 15%
ravo napisał(a):adalbertus napisał(a):A ja jak byłem w warsztacie we Wrocławiu na Nasypowej to widziałem ulotkę klubową – ale widzę, że nikt się tu do tego nie przyznał – niewidzialna ręka?
moja hehehe robilem tam swoje mitsu i zalatwialem znizke dla klubu 15%
Cholera a ja tam mam mieć robiony rozrząd itp. w piątek a nie jestem jeszcze klubowiczem... Może uda mi się coś wynegocjować
- Od: 3 mar 2006, 16:34
- Auto: Mazda 5 CR Diesel 143KM 2006r