Jedrzej, musisz jeszcze zrobic cos przednia rejestracja, nawet mam pomysl
Pozdrawiam,
voytecku.
www.mazdaspeed.pl
voytecku napisał(a):kolorowe LEDy do tylnych lamp bylyby idealne
chmooreck napisał(a):Superb ma tam światła do jazdy dziennej
voytecku napisał(a):obszycie od nowa tych elementow.
chmooreck napisał(a):Tyle, że tamte klosze maja odpowiednią homologację, a Wasze nie
jedrzej07 napisał(a): sugerując się Twoją byłą Millenią, także jak nie będę miał na co kasy wydawać to mam to w planach
Beny napisał(a):ja do nie dawna byłem przekonany ze polift ma xenon w oryginale,a tu sie okazało że tylko soczewki są
jedrzej07 napisał(a):W budżecie nie ma tego na razie w planach. Wiele by się zrobiło ale wszystko opiera się na kasie a dodatkowej na horyzoncie nie bardzo widać więc trzeba stopniowo i systematycznie ale (jak to w kabarecie) CAŁY CZAS DO PRZODU
o jakich dokładnie mówisz,bo juz polecałeś parę razy,chodzi Ci o zwykłe diodowe SMD czy jakies inne?voytecku napisał(a): jedrzej07 napisał(a): sugerując się Twoją byłą Millenią, także jak nie będę miał na co kasy wydawać to mam to w planach
Teraz te zarowki sa juz bardzo mocno potanialy
wiem,tylko myślałem ze mają jeszcze oryginalne xenony i homologacjęvoytecku napisał(a): Beny napisał(a):ja do nie dawna byłem przekonany ze polift ma xenon w oryginale,a tu sie okazało że tylko soczewki są
Xedosy zawsze mialy soczewki
Beny napisał(a):o jakich dokładnie mówisz,bo juz polecałeś parę razy,chodzi Ci o zwykłe diodowe SMD czy jakies inne?
Beny napisał(a):wiem,tylko myślałem ze mają jeszcze oryginalne xenony i homologację
zibi626 napisał(a):jak zaświecimy światła to przygasa nam wyświetlacz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości