I tak chodzi mi o ręczna robotę tylko martwię się czy podołam temu wszystkiemu
I ogólnie kwestia finansowa czy wyrobie się
a mógł byś co nieco doradzić ? na co uważać na początku ? i takie tam
www.mazdaspeed.pl
Don Corleone napisał(a):matthies zależy w jakim stanie Ci samochód oddadzą. Miałem ostatnio na robocie Passata po lakierowaniu, którego oddali klientowi w beznadziejnym stanie. Bez glinki nie było co w ogóle podchodzić, bo był aż szorstki, więc nie liczył bym z założenia na to że będziesz miał polerkę
oh4shi zerknij sobie w mój sklep w ten dział: Car detailing – jak, gdzie, kiedy?
Masz tam podstawowe kroki, które powinno się wykonać podczas detailingu, razem z filmami instruktażowymi
Może jakies tam zrobię,ale nastepne pasty je usuwają.Druga sprawa nie mam miernika i raczej nie dociskam za mocno dlatego moje korekty narazie sa na poziomie jakieś 70%Sabat napisał(a):Beny słabo się starasz
Don Corleone napisał(a): zerknij sobie w mój sklep w ten dział: Car detailing – jak, gdzie, kiedy?
Beny napisał(a):Najlepiej jakbyś fotkę wstawił.Głębokie rysy ciężko ręcznie usunąć.
blaze007 napisał(a):zastanawiałem się nad kupnem nakładki polerskiej do wiertarki ( tylko że akumulatorowej – bo w garażu nie mam możliwości podpięcia się do prądu... w sumie max n to 1000obr /min... ciekawe czy nie będzie za mało)
Beny napisał(a):UC megsa bym sie nie bał dziadostwa nie narobisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki