Uwagi do funkcjonowania forum
CezaR83 napisał(a):Ja nic nie dostałem – w sensie powiadomienia
jest tylko w Profilu użytkownikaPolubił postów:1
Otrzymał polubień:2
No,to,to widziałem.
Fajne to na serio
Juz dawno powinno być.
Tak jak Kolega wyżej pisze-powinny być piwa albo podziękowania,ale okejka tez jest okej.
matthies napisał(a):lepsze byloby stawianie przyslowiowego "piwa" lub "pomógł".
a co za różnica do tej pory nie było i jakoś żyliśmy bez tego... ale avatary były po lewej pare lat temu
Ostatnio edytowano 24 wrz 2013, 16:44 przez CezaR83, łącznie edytowano 2 razy
Ja tam nie widzę problemu
że mam swoja wizytówkę po prawej stronie 
CezaR83 napisał(a): jestesmy w Polsce , czytamy od lewej do prawej i autora też chce znac na poczatku a nie na koncu
Może to dziwne ale ja nie czytam od lewej do prawej...
Myślę, że "problem" avatarów po prawej stronie ładnie rozwiązał Myjk i jak komus mocno zależy to niech sobie przestawia. Mi tam się bardzo podoba tak jak jest.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Nie mam. Ale dzięki Tobie przypomniało mi się jak to jest literować wyrazy podczas czytania. Znowu czuje się jakbym miał pięć lat. 
edit. Poprawka. Czytałem płynnie mając 3 lata..
edit. Poprawka. Czytałem płynnie mając 3 lata..
Jakiś tam podpis Leszka :P
nemi napisał(a):?einawomargorpo enlajceps śeikaj zsaM ?zsizdar myt z eibos kaj i ,ezcruK
ciekawe doswiadczenie
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
a ja mam może mało istotną uwagę, ale ostatnio sobie wywnioskowałem.
dział Spotkania Regionalne. Owszem pomaga nam się "spotować" niemniej toczą się tam również czaterie i inne wątki, nie zawsze mające związek ze spotkaniami. Może sama nazwa Spotkania Regionalne wystarczyłaby na Działy Regionalne czy coś takiego?
Oczywiście jeśli bzdurna to sorry, ale może
dział Spotkania Regionalne. Owszem pomaga nam się "spotować" niemniej toczą się tam również czaterie i inne wątki, nie zawsze mające związek ze spotkaniami. Może sama nazwa Spotkania Regionalne wystarczyłaby na Działy Regionalne czy coś takiego?
Oczywiście jeśli bzdurna to sorry, ale może
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04