Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Pomalowalem wreszscie jeden element na aucie i jestem bardzo zadowlony:) W zyciu auta do lakiernika nie zaprowadze:)
Jutro drugi bd zrobiony i tak pokolei cale auto:)
Jutro drugi bd zrobiony i tak pokolei cale auto:)
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Próba zmiany bocznego migacza na inny, ale kiedy go zdjełem zoabczyłem, ze mam inny błotnik od j-spec i wejscie na migacz a-spec nie pasuje 
\
\
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Madzia umyta, odkurzona, wyczyszczona w środku. Sprawdzone i dopompowane powietrze w kołach. Zmienione dywaniki na gumowe 
wydziargane na petorowym SGS3
wydziargane na petorowym SGS3
nic 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
A u mnie wymienione czujniki ABS i centralka
więc poślizgi już nie straszne na tą zimę 

"Dzień z autem" zakończyłem jeszcze wymianą oświetlenia wnętrza i drzwi na BLUE (niebieski)
Dodatkowo wymiana oświetlenia tablicy na diodowe białe – żółte wygląda na zepsute 
Wczoraj wymienilem olej Elf 5w40 + filtr OE mazda, oczywiscie silnik wyplukany:)
Wyczyscilem miejsca w nadolach gdzie wychodzila ruda, podklad reaktywny+hammerite czarny, to samo gdzie niedzie na podlodze, byle do wiosny.
Wyczyscilem miejsca w nadolach gdzie wychodzila ruda, podklad reaktywny+hammerite czarny, to samo gdzie niedzie na podlodze, byle do wiosny.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium