Tuning optyczny Mazda6 GG/GY – pytania i sugestie – temat zbiorczy
nie no na lato również będą fele od rx'a , a tym że w zime może coś z ich kolorem się stać czy coś to o to się nie boje bo mam wuja lakiernika który zrobi mi na lato z nich błysk za free praktycznie 
Ma ktoś może fotkę jak wygląda 6 przed liftem (najlepiej kombi) z pakietem Aero ale bez założonych nakładek na progi?
Zdobyłem już przedni i tylny zderzak ale z progami jest ciężko.
Zamienniki mnie nie interesują !
Chodzi o to czy zakładać zderzaki i szukać nakładek ?
Czy może wygląda to tak h... kijowo że lepiej poczekać aż będzie cały komplet ?
Zdobyłem już przedni i tylny zderzak ale z progami jest ciężko.
Zamienniki mnie nie interesują !
Chodzi o to czy zakładać zderzaki i szukać nakładek ?
Czy może wygląda to tak h... kijowo że lepiej poczekać aż będzie cały komplet ?
- Od: 16 sie 2009, 20:52
- Auto: Jest:
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
pakiet aero to pakiet aero, czyli komplet. Zdarzały się pasztety na allegro z samym przednim zderzakiem, i uwierz mi, że wyglądało to dość żałośnie. Jak dołożysz do tego tylko tylny zderzak, domyślam się że żałość będzie kilka razy większa.
Jak chcesz, mozesz się pobawić w VT i zdjąć progi ode mnie
mam kombi w kompletnym pakiecie.
Co do progów pogadaj z bieskim, często śledzi takie tematy więc może ma coś na oku.
Jak chcesz, mozesz się pobawić w VT i zdjąć progi ode mnie
Co do progów pogadaj z bieskim, często śledzi takie tematy więc może ma coś na oku.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):Co do progów pogadaj z bieskim,
Niestety nie mam. Moje dotarły do mnie trochę obtarte i powyginane. Na szczęście na słońcu się wyprostowały.
MI$ napisał(a):Ma ktoś może fotkę jak wygląda 6 przed liftem (najlepiej kombi) z pakietem Aero ale bez założonych nakładek na progi?
Widziałem kiedyś coś takiego na allegro. Jakoś tak źle nie wyglądało. Wyglądało jakby czegoś brakowało, ale źle nie było.
Na allegro masz jeden próg w Gorzowie Wielkopolskim. Kiedyś druga strona była w Poznaniu. Tylko już tego z poznania nie ma.
hehe nie ma to jak dwie skrajne opienie
Chyba się pobawię w VT albo poprostu zadam sobie troche trudu i założe zderzaki i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jak OK to zostawie i będę na spokojnie szukał progów jak nie to wrócę do wersji standard a zderzaki na strych i będa oczekiwać na swój czas
Taaaaa... Widzałem
Ale gość lekko przegiął z ceną!!
Zderzak taniej kupiłem
Chyba się pobawię w VT albo poprostu zadam sobie troche trudu i założe zderzaki i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jak OK to zostawie i będę na spokojnie szukał progów jak nie to wrócę do wersji standard a zderzaki na strych i będa oczekiwać na swój czas
bieski napisał(a):Na allegro masz jeden próg w Gorzowie Wielkopolskim. Kiedyś druga strona była w Poznaniu. Tylko już tego z poznania nie ma.
Taaaaa... Widzałem

Zderzak taniej kupiłem
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
rozbieżne opinie, albowiem są gusta i gusta , a o tych się nie dyskutuje
chciałeś opinie, to dostałeś, lecz wybór jak zawsze należy do ciebie i widzę, że słuszne kroki chcesz podjąc.
Prośba ode mnie, koniecznie FOTO!!!
Prośba ode mnie, koniecznie FOTO!!!
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Mi$ proszę. Uprzedzam że to nie moje auto
Wg. mnie trochę pokracznie wygląda. Ale to chyba przez brak konkretnej felgi. Ori felgi niestety nie błyszczą 
No i widać że lakiernik to się nie postarał.

Dopisano Pn, 16 wrz 2013, 20:19:
AAAAA, no i najważniejszego brak
Dlatego ta pupcia taka śmieszna jest 
No i widać że lakiernik to się nie postarał.

Dopisano Pn, 16 wrz 2013, 20:19:
AAAAA, no i najważniejszego brak

Jak dla mnie słabo to wygląda, ale zgodzę się, że tutaj brak lotki i porządnej felgi też robi swoje...
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
ooooo dzięki chłopaki trochę mi to rozjaśniło sytuację 
W tym przypadku faktycznie nie powala ale tak jak wspomnieliście parę detali i sytuacja się zmienia.
U mnie kolor czarny wiec na wstępie inaczej.
Do tego spoiler, ciemne szyby i alu 17
Myślę że nie będzie aż tak źle jak w tym przypadku wyżej
No to działam. Zaraz dzwonie się umówić na malowanie zderzaków a później juz tylko przekładka i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Jeden zderzak mam w oryginalnym kolorze żółtym...
Może by tak tył też żółty... lusterka... zaciski hamulcowe...
Może może...

Chyba to wsiowo będzie wyglądać

W tym przypadku faktycznie nie powala ale tak jak wspomnieliście parę detali i sytuacja się zmienia.
U mnie kolor czarny wiec na wstępie inaczej.
Do tego spoiler, ciemne szyby i alu 17
Myślę że nie będzie aż tak źle jak w tym przypadku wyżej
No to działam. Zaraz dzwonie się umówić na malowanie zderzaków a później juz tylko przekładka i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Jeden zderzak mam w oryginalnym kolorze żółtym...
Może by tak tył też żółty... lusterka... zaciski hamulcowe...
Może może...

Chyba to wsiowo będzie wyglądać
Ostatnio edytowano 17 wrz 2013, 13:55 przez MI$, łącznie edytowano 1 raz
6 GH gorzka czekolada
Była:
6 GH 2,2 D
6 GY 2,0 D
6 GY 2,3 Pb
Mialem wlasnie pisac ze ty czarna maszyne powozisz 
Mysle ze bedzie to lepiej wygladac na czarnym aucie. Poza tym to auto ze zdjec to wyglada jakby kazdy element u innego lakiernika byl malowany.
A z tymi kolorami nie kombinuj. Caly na czarno
Mysle ze bedzie to lepiej wygladac na czarnym aucie. Poza tym to auto ze zdjec to wyglada jakby kazdy element u innego lakiernika byl malowany.
A z tymi kolorami nie kombinuj. Caly na czarno
Sam zderzak do dolnej linii świateł jest jeszcze niezły, ale ta część "grillowa" wygląda bardzo kiepsko.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0