World of Tanks
http://www.mediafire.com/download/d0ocr ... 9.1_88.zip
Cała paka
– j1mbo
– xvm
– kolorowe ikonki czołgów (wqrzają)
Wrzucać w główny katalog WOT (zamienić z res.mod czy co tam wyskoczy)
Cała paka
– j1mbo
– xvm
– kolorowe ikonki czołgów (wqrzają)
Wrzucać w główny katalog WOT (zamienić z res.mod czy co tam wyskoczy)
adis555 napisał(a):Btw czy ktoś kto ma isu 152 nie zauważył że teraz celność tego działa po pathu strasznie spadła? ?
ISU i tak nie ma celnego działa na dużych odległościach, zdecydowanie lepiej te działo sprawuje się w OB. 704
to po prostu odznacz tą opcję "bujania" czołgu po strzale i tyle...adis555 napisał(a):Kto wymyślił że po ustawieniu max detali w trybie snajperskim przy każdym zatrzymaniu czołgu buja nim do góry i w dol tak że nie idzie nic namierzyć. ><
Porażka
Bitwa: Prowincja 2013-09-14 15:52:56
Czołg: T1E6
Doświadczenia: 160
Kredytów: 1 007 953
Misja zakończona! Nagroda:
Dodano dni premium: 7
Dodano wyposażenie: Duży zestaw naprawczy (x10), Automatyczny system gaśniczy (x10), Duża apteczka (x10)

Ja ponad miesiąc nie grałem ale ściągnąłem nową wersję i postanowiłem nieco polatać. Rozegrałem dwie bitwy gdzie szybciutko zginąłem bo gra się strasznie wieszała i wyskakiwały błędy. Wyszedłem z niej i chcąc odpalić od nowa już się nie udało. Jakiś critical error więc usunąłem cholerstwo z komputera. Tyle czasu ściągania tej jeb.... aktualizacji i gra przestała przez nią działać. Nie chce mi się ściągać tego całego gówna od nowa przez pół dnia 

Taka tam gierka....
trochę szczęścia miałem bo po 2 minutach zostało mi 160 HP ale potem działałem jak ninja i brałem ich z zaskoczenia 
Gratki,gralem nim na testowym i wymiata:–)
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
A ja idę na niego
ale dopiero VI tier mam
Zagrałem moim złotym bączkiem
i nawet udało się zrobić 1779 zadanych obrażeń noo i wpadło trochę srebra 
Zagrałem moim złotym bączkiem
-
Pawciu
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
kinki napisał(a):Pawcio, tylko zmień flagę bo tak to wygląda jakbyś popierał działania katyńskie. przynajmniej ja bym to tak odebrał
kinki chyba nie czaisz o co chodzi, z tego co widze to jest MOD który zastępuje napis "za stalina" jeśli ktoś z graczy ma go na czołgu który został wprowadzony w patchu 8.8.