Tutaj się witamy
Witam wszystkich! od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 3 1,6 benz, widzę, że uzyskam tutaj ogromna wiedzę i pomoc od Was! 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
mikekilo
Witam wszystkich Klubowiczów,
na stronkę zaglądałem od dłuższego czasu, ale dopiero dziś wpisuję swój pierwszy post. Od kilku dni jestem posiadaczem 323F BJ z 2000 r. 1,5 16V. Samochód kupiony od niemca, na razie za krótko go mam by go oceniać. Sprawia jednak fajne wrażenie.
Pozdrawiam
Konyagi
na stronkę zaglądałem od dłuższego czasu, ale dopiero dziś wpisuję swój pierwszy post. Od kilku dni jestem posiadaczem 323F BJ z 2000 r. 1,5 16V. Samochód kupiony od niemca, na razie za krótko go mam by go oceniać. Sprawia jednak fajne wrażenie.
Pozdrawiam
Konyagi
-
Konyagi
Witam szacowne grono,
Od roku jestem użytkownikiem Mazdy 3 1.6 Diesel 2007. Witam wszystkich i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy.
Pozdrawiam,
Artur_K
Od roku jestem użytkownikiem Mazdy 3 1.6 Diesel 2007. Witam wszystkich i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy.
Pozdrawiam,
Artur_K
-
Artur_K
Witam wszystkich.
Ja 5 miesiecy temu kupilem swoja pierwsza Mazde ale musze przyznac ze do niedawna BYLEM bardzo szczesliwy z tego zakupu bo tez mam problemy z nia. Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy i dalej bede cieszyl sie moja Magdalena.
Pozdrawiam
Ja 5 miesiecy temu kupilem swoja pierwsza Mazde ale musze przyznac ze do niedawna BYLEM bardzo szczesliwy z tego zakupu bo tez mam problemy z nia. Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy i dalej bede cieszyl sie moja Magdalena.
Pozdrawiam
- Od: 14 wrz 2013, 17:17
- Auto: Mazda 6 2.2D 2009
Witam wszystkich:)
Od wczoraj jestem szczęśliwym właścicielem Mazdy 6 1,8 GG '04
i mam nadzieję, że jeszcze długo będę się nią cieszył. Pozdrawiam i szerokiej drogi życzę 
Od wczoraj jestem szczęśliwym właścicielem Mazdy 6 1,8 GG '04

- Od: 2 lip 2013, 14:18
- Auto: Mazda 6 GG 1,8 2003
Witam wszystkich mazdzinke mam roczek uratowałem ja bo miała isc na rzyletki zainteresowała mnie bo jest 4x4 z tego co sie dowiadywałem wersja na szwecje wyprodukowana w hiroshimie 1996r wersja bogata nie ma skory i klimy
Dopisano 15 wrz 2013, 22:24:
Witam wszystkich mazdzinke mam roczek uratowałem ja bo miała isc na rzyletki zainteresowała mnie bo jest 4x4 z tego co sie dowiadywałem wersja na szwecje wyprodukowana w hiroshimie 1996r wersja bogata nie ma skory i klimy
Dopisano 15 wrz 2013, 22:24:
-
Maciej85.626
Siemanko ludziki !
Nazywam się Mateusz , mozna mnie spotkać na ulicach Białegostoku. Od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem rx8
moje bejbi to importowany z japoni kocur o żółtej barwie , posiada 231 kucyków , od początku żadnego problemu z autkiem co mnie jeszcze bardziej uszczesliwia z kazdym nacisnieciem przycisku START !
Jeżeli miałbym cos jeszcze dodać zrobie to wkrótce i oczywiscie pochwale sie wrzucajac fotki , tym czasem mam ważne pytanko w odpowiednim dziale .
pozdro wszystkim , enjoy !
Nazywam się Mateusz , mozna mnie spotkać na ulicach Białegostoku. Od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem rx8
moje bejbi to importowany z japoni kocur o żółtej barwie , posiada 231 kucyków , od początku żadnego problemu z autkiem co mnie jeszcze bardziej uszczesliwia z kazdym nacisnieciem przycisku START !
Jeżeli miałbym cos jeszcze dodać zrobie to wkrótce i oczywiscie pochwale sie wrzucajac fotki , tym czasem mam ważne pytanko w odpowiednim dziale .
pozdro wszystkim , enjoy !
- Od: 16 wrz 2013, 12:26
- Auto: Mazda rx-8
231 HP
2003
Witam wszystkich klubowiczów 15 wrzesnia kupiłem mazde 323f bj tego samego dnia zauważyłem w poznaniu zieloną mazde 323f bj z wlepą klubową wiec jako dumny posiadacz mazdy z kilku dniowym stażem
postanowiłem wejsc na forum
tak ze witam wszystkich.
-
marcin-pn
witam, jestem nowa , jezdze mazda 6 2.0 benzyna od jakiegos tygodnia, chetnie dolocze do grona wielbicieli tej marki 
-
Sylwia71
Nowy wita wszystkich klubowiczów i forumowiczów.
Przymierzam się do zakupu Mazdy 3.
Część forum już ogarnąłem, ale jeszcze sporo zostało.
Mam nadzieję skorzystać z informacji tu zawartych,
oraz z wiedzy i doświadczenia szanownych forumowiczów.
Przymierzam się do zakupu Mazdy 3.
Część forum już ogarnąłem, ale jeszcze sporo zostało.
Mam nadzieję skorzystać z informacji tu zawartych,
oraz z wiedzy i doświadczenia szanownych forumowiczów.
-
jandy