WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
ja wstępnie się piszę o ile termin będę miał wolny, bo zaczynam urlop i jak się wyrobię to zawitam 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Chętni dopisani. Wstępnie ustalam dzień na sobotę, bo póki co, pasuje największej liczbie osób. W razie, gdyby coś się zmieniło, to wyedytujemy 
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Kto sie dziś nudzi? Zapraszam na garażowego do mnie
Jak coś to dzwonić
Ostatnio edytowano 11 wrz 2013, 17:57 przez pawcio1017, łącznie edytowano 1 raz

matthies napisał(a):mam za mało wachy w aucie żeby obrócić w obie mańki, a nie chcę tankować przed oddaniem do lakiernika
Podjedziemy do grześka dotankować z 2 litry

Rozmawiałem dziś z kolegą, na temat nagrywania itp. Z chęcią mógłby dla nas coś nagrać, tylko nie wiem czy jesteście za tym ?
PS. Znajomy mi ostatnio mówił, że w InterParts'ie można kupić na sztuki osłony amortyzatora, podobno po 20zł sztuka ? Wiecie coś dokładniej w tym temacie ?
PS. Znajomy mi ostatnio mówił, że w InterParts'ie można kupić na sztuki osłony amortyzatora, podobno po 20zł sztuka ? Wiecie coś dokładniej w tym temacie ?
wilusjdm napisał(a):Rozmawiałem dziś z kolegą, na temat nagrywania itp. Z chęcią mógłby dla nas coś nagrać, tylko nie wiem czy jesteście za tym ?
Kwestia ile by za to chciał

matthies napisał(a):ostatecznie moge sie zgodzic, ale z ryjem sie tam nie pcham, auta jedynie
no przecie o auta chodzi

Co do fot to ogarne jak będę
aaaaa w ten weekend jestem w Ostródzie może jakiś mini spocik? 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
mnie niestety nie bedzie
BenQ Twoja mazda ustrzelona z godzinke temu w Kroplewie 

matthies a co Ty do Top Model chcesz pozować ? Chodzi tylko i wyłącznie o przejazd gokartami i jakiś focisz naszych furmanek . To dobry znajomy to myślę, że 4paczek wystarczy spokojnie