Spotkanie na Śląsku
Jak wszyscy to wszyscy, ja tez mam fotki z mojego aparatu. I dziękuje ze miłą atmosferę na spocie.

- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
KosteK napisał(a):Gajnek Zapomniałem czerwonej smyczy smutny
Jak ci sie spieszy to napisz mi na prv adres to moze podwioze ci ja.
Czesto siedze w delegacjach wiec moze bedzie mi po drodze.
A jak ci sie nie spieszy to poczekaj do kolejnego zlotu.
Pozdro
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Gajnek napisał(a):KosteK napisał(a):Gajnek Zapomniałem czerwonej smyczy smutny
Jak ci sie spieszy to napisz mi na prv adres to moze podwioze ci ja.
Czesto siedze w delegacjach wiec moze bedzie mi po drodze.
A jak ci sie nie spieszy to poczekaj do kolejnego zlotu.
Pozdro
Poczekam, spoko.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
A przysłowie mówi "nie wywołuj wilka z lasu".
Gajnek ... tak sie chwalilem tymi czarnymi szybami (że od 6 lat mamy) i dziś Ojciec musiał na drodze skrobać
uuu...to nie fajnie!
Ja tam mysle u siebie caly samochod jedyneczka przyciemnic, czyli 30%, moze do tego sie nie beda tak czepiac!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Prawda jest taka, ze szyby ori są przyciemniane i wtedy mają dopuszczalną przepuszczalonść światła czyli ~ 75 %.
My przód mieliśmy naprawdę lekko przyciemnony, a potem na badaniu wszyła przepuszczalność ~ 50 %
Trudno się mówi ...
Ci, którzy widzieli auto, to mogą potwierdzić, ze byly lekko przyciemnione.
My przód mieliśmy naprawdę lekko przyciemnony, a potem na badaniu wszyła przepuszczalność ~ 50 %
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trudno się mówi ...
Ci, którzy widzieli auto, to mogą potwierdzić, ze byly lekko przyciemnione.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
siwy_dymek napisał(a):A przysłowie mówi "nie wywołuj wilka z lasu".
Gajnek ... tak sie chwalilem tymi czarnymi szybami (że od 6 lat mamy) i dziś Ojciec musiał na drodze skrobać
uuu...to nie fajnie!
Ja tam mysle u siebie caly samochod jedyneczka przyciemnic, czyli 30%, moze do tego sie nie beda tak czepiac!
Ja zaryzykuje. Wszystkie szybki walnę naprawde soft. Kurcze wiem, że to nie temat do tego ale zapytam – gdzie w okolicach (K-ce, Sosnowiec, D.G. Czeladź, Będzin) jest zakład co porządnie i za przyzwoitą cene wyciemni??
Puhcio napisał(a):Bedziecie skrobać
Zależy jak trafisz. Ja 4 lata po całej Polsce jeździłem tym

Wyciemnienie było naprawde hardcore
Kontroli trochę było, pokazywałem tylko papier na szyby i tyle. Z tym że w tym śmiesznym autku boczne w drzwiach nie były fabrycznie ściemniane, ale zawsze mogli się dowalić że jest naklejona folia, a nie może być.
KosteK napisał(a):Ja zaryzykuje. Wszystkie szybki walnę naprawde soft. Kurcze wiem, że to nie temat do tego ale zapytam – gdzie w okolicach (K-ce, Sosnowiec, D.G. Czeladź, Będzin) jest zakład co porządnie i za przyzwoitą cene wyciemni??
skoluje Ci numer od kumpla, do firmy gdzie on robil (chyba w siemcach), oni robia przycieme nawet do policyjnych!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
KosteK napisał(a):(K-ce, Sosnowiec, D.G. Czeladź, Będzin) jest zakład co porządnie i za przyzwoitą cene wyciemni??
Jedz do Tkacza w Chorzowie.Widzialem kiilka aut zrobionych przez nich.Nieglupio wygladaly.
Ahura Mazda – dobry bóg
Puchcio, widocznie Twoja millenia wyglądała gangsta, dlatego drapałeś, ja tez myśle o przyciemnieniu, ale przodów raczej nie rusze bo juz są już lekko sciemnione.
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Zapraszam Ślązaków na zlot połączony z wystawą motoryzacyjną INTER MOTO 2006 we Wrocławiu.
Więcej na http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=20549
Pozdro
Więcej na http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=20549
Pozdro
- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była