Wrzuć jeszcze ukryte wentyle, to raptem 20zł a będzie wyglądać dużo lepiej
 Wrzuć jeszcze ukryte wentyle, to raptem 20zł a będzie wyglądać dużo lepiej Mazda 323f BA BP GT '95 -nowe fotki 32 str.
 wow jest mega petarda!
 wow jest mega petarda!bez sensu, po co Ci nowe koła do kwietnika ?   

składaj lepiej furaka bo cały czas czekam na przejażdżkę na prawym

składaj lepiej furaka bo cały czas czekam na przejażdżkę na prawym

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
 Insane Y60

kolega przysłał mi zdjęcia jak widział moją mazdę na mieście

Ładnie się koło wpasowało, ogólnie BA dobrze się prezentuje na dużym kole. 
No i ładnie Ci wyszła ta naklejka Tow hooka

No i ładnie Ci wyszła ta naklejka Tow hooka

Insane Y60
W końcu odebrana od Nynucha? 

Nie bój nie bój zaraz wraca 
Gdzie będzie mieć lepiej?
Z galaktyki III

Z galaktyki III
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
		nynuch76 napisał(a):Nie bój nie bój zaraz wraca
Z galaktyki III
No ba

Trzydziech – koło od BartGa czy źle kojarze? Fajnie sie prezentuje ale daj jakieś lepsze foto tego kurnika

pawcio1017 napisał(a):Trzydziech – koło od BartGa czy źle kojarze?
Tak, koło od Bartka
Czekamy na sesje, a nie jakieś zdjęcia z kalkulatora
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
		- 

like a shadow

- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
 323 GTX BG BPT 4WD '89
od zdjęć ważniejsze jest strojenie  więc fotki po strojeniu
 więc fotki po strojeniu  a strojenie...
 a strojenie...
... po urlopie

... po urlopie
trzydziech napisał(a):po urlopie
znowu urlop? Takim to dobrze
No ale jak się kręci biznes na triggerach to i na kanary można jeździć co drugi tydzień

Insane Y60
mały update: 
póki co mam przeboje z autem. wszystko było w porządku do momentu strojenia
auto elegancko wystrojone, zrobiłem 200km po A1 wracając do domu. na następny dzień (dzień wyjazdu na zlot ) auto rano nie odpaliło na DETIII. po przełączeniu na seryjny komputer auto odpaliło od strzała, ale coś zaczęło cykać. po zlocie poruszałem kabelkami, przestało cykać (po ruszaniu kabelkami od wtrysków) i auto chodziło na postoju z 45 minut. zrobiłem sobie rundkę na spokojnie, wszystko ok, to przeciągnąłem go ze dwa razy, wróciłem chwile na postoju pochodził i zgasiłem. po odpaleniu zaczęły się jaja w postaci notorycznego gaśnięcia na wolnych/dojazdach do skrzyżowań. mieszanka po dobrym rozgrzaniu auta staje się uboga (afr w graniach 17-18 i gaśnie), na zimnym jest ok (afr w graniach 14,5). uszkodzony jest czujnik temperatury silnika (brak błędu, ale pokazywał stałą wartość 120C) i wychodzi że IAT (błąd 10). dolot raczej szczelny, ale jeszcze na niego spojrzę.
) auto rano nie odpaliło na DETIII. po przełączeniu na seryjny komputer auto odpaliło od strzała, ale coś zaczęło cykać. po zlocie poruszałem kabelkami, przestało cykać (po ruszaniu kabelkami od wtrysków) i auto chodziło na postoju z 45 minut. zrobiłem sobie rundkę na spokojnie, wszystko ok, to przeciągnąłem go ze dwa razy, wróciłem chwile na postoju pochodził i zgasiłem. po odpaleniu zaczęły się jaja w postaci notorycznego gaśnięcia na wolnych/dojazdach do skrzyżowań. mieszanka po dobrym rozgrzaniu auta staje się uboga (afr w graniach 17-18 i gaśnie), na zimnym jest ok (afr w graniach 14,5). uszkodzony jest czujnik temperatury silnika (brak błędu, ale pokazywał stałą wartość 120C) i wychodzi że IAT (błąd 10). dolot raczej szczelny, ale jeszcze na niego spojrzę. 
póki co jestem na etapie opadniętych rąk trzeba było sobie golfa kupić...
 trzeba było sobie golfa kupić...

póki co mam przeboje z autem. wszystko było w porządku do momentu strojenia
auto elegancko wystrojone, zrobiłem 200km po A1 wracając do domu. na następny dzień (dzień wyjazdu na zlot
póki co jestem na etapie opadniętych rąk
trzydziech napisał(a): trzeba było sobie golfa kupić...

Na pewno to jakas [tiiit] i bedzie rakieta

Macie Trzydziechy  

no właśnie  ale thx
 ale thx 
btw. adis Ty mógłbyś wkleić zdjęcie mojego auta jak będziesz gdzieś w okolicy fordonu

btw. adis Ty mógłbyś wkleić zdjęcie mojego auta jak będziesz gdzieś w okolicy fordonu