ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Ja tez dziękuje, fajnie że powoli wraca stara ekipa 
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
ja niestety przed seansem nie dalem rady wpaść a po już Was nie było 

- Od: 24 lut 2013, 21:27
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 16v 1998r.
U mnie podobnie, jak wracałem z pracy było pusto już 
Osoby które się jeszcze nie dorzuciły a maja taki zamiar proszone są o przywiezienie na najbliższego spot-a po 5 Pln( zł ) na cele klubowe naszego regionu
Taka składkę będziemy organizować co miesiąc lub dwa , informacje no co i dla czego udzielę na PW lub osobiscie aby nie zasmiecać tematu
pozdrawiam Gajos
Taka składkę będziemy organizować co miesiąc lub dwa , informacje no co i dla czego udzielę na PW lub osobiscie aby nie zasmiecać tematu
pozdrawiam Gajos

Jak już co Niektórym wiadomo Przemek zorganizował ściepę do skarbonki na potrzeby GŁ co by było na drobne wydatki klubowe (węgiel, naklejki, flagi, itp) oraz nagłe sprawy. Właśnie w tej chwili mamy taki przykry przypadek (informuję że wczoraj zmarł ojciec Michała "Tommasino"), na który już mamy kaskę zebraną na spocie. W związku z powyższym:
Mianuję "gajosa" na skarbnika GŁ a składkę miesięczną ustala się na 10 złotych
Składka oczywiście jest dobrowolna i proszę nie pisać że to dużo

Kasa będzie zbierana do skarbonki gajosa – skarbnika na spotach.
-
miro62
W sumie kiedyś każdy klubowicz płacił roczną składkę 100 pln, co wg mnie nie było takie złe. Myślę że każdego KLUBOWICZA stać na te 10 zeta i nikt nie zbiednieje. Składka powinna obligować nawet bardziej klubowiczów ale pozostałych także. Wg mnie to dobry pomysł
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Ale najbliższy spot jest we wtorek
) 

Jutro rano wyjazd na Zegrze
Jeśliby się jeszcze Ktoś zdecydował to spotkanie jest na LUKOIL ul. Strykowska za Wojsa Polskiego (po prawej) godz 8,10 – 8,20 jedziemy do Wawy dołączyć do kolumny i dalej razem.
Zapraszam
Zapraszam
-
miro62
Dziękujemy za fajnego spota oraz za miłe odwiedziny w podobnym gronie u nas w domu 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..