Witam
Na wstępie przepraszam jeśli nie ten dział ale mam proste pytanie odnośnie tablic rejestracyjnych a mianowicie – jak je ściągnąć z auta ?!
Jutro tj. 05.09.2013 zamierzam udać się do miejscowego wydziału komunikacji w celu rejestracji auta ściągniętego z DE ale nie chcę się mocować z nimi pod urzędem. Bardzo proszę o poradę jak je w miarę szybko i bezboleśnie zdemontować z auta i czy będą potrzebne mi do tego jakieś narzędzia.
Jak zdemontować tablice rejestracyjne?
Strona 1 z 1
KahrloS napisał(a):Jutro tj. 05.09.2013 zamierzam udać się do miejscowego wydziału komunikacji w celu rejestracji auta ściągniętego z DE ale nie chcę się mocować z nimi pod urzędem. Bardzo proszę o poradę jak je w miarę szybko i bezboleśnie zdemontować z auta i czy będą potrzebne mi do tego jakieś narzędzia.
zależy jakie masz ramki
90% społeczeństwa ma zwykłe ramki które są proste w obsłudze. Dolna cześć ramki jest po prostu wsadzona i trzyma się na bokach, trochę siły + 10s roboty i masz rejestrację wyciągniętą.
Potwierdzam, nawet mi samej udało się je ściągnąc w kilka minut, własnie stojąc przed wydziałem komunikacji
-
ankka99
Strona 1 z 1