Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mazda 323f BA KL '94 wściekła
nadal nie poskładana i nadal nie trybi 

heja. jest już ostateczny termin wyznaczony w tym miechu i robię sobie duże nadzieje, teraz pytanie czy wściekła będzie wścieklejsza
poczekamy, zobaczymy...
Wykrakales! W tym sezonie już nie polatam. Problem goni problem
a docieranie. będę robił w śniegu.

ponoć w sobotę , ale która to już sobota tak była mówiona to wie tylko super mechanik grzesiek 
-
Pyton162
szkoda gadać...czekam...
Tym bardziej ze porting zrobiony, to ile to roboty żeby głowice zalożyć i rozrząd nawet jak ktoś niema czasu to tydzien max a tu już 3 miesiące , zabieraj auto żeby sie nie okazało jakieś części podmienione w aucie
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Zeby tylko 3 miesiące a 8..?
auto jest już zabrane (oczywiście bez lawety się nie obyło) a mi jest mega wstyd, że pozwoliłem na to wszystko
póki co jestem wdzięczny kilku osobą , które pomogły mi się z tego wydostac.
Natomiast wiem, że jeszcze dużo czasu potrwa aż doprowadzę wsciekla do stanu uzytkowalnosci.
Natomiast wiem, że jeszcze dużo czasu potrwa aż doprowadzę wsciekla do stanu uzytkowalnosci.
wybacz Maniek miałem się do Cb wybrac, ale nie sądziłem że do późnej nocy będę walczył...
czy da sie poskładac chociaż tak jak było? ...dobre pytanie. Myślę, że zawsze się da tylko czy starczy mi sił szeroko pojentych
wpierw trzeba ogarnąc start maszyny, później tylną zawiech, zardzewiałe prze hoj hamulce i przeglad, który ponoc był juz dawno zalatwiony
ehhh :/
Dopisano 9 gru 2013, 17:54:
nie dziekuje

czy da sie poskładac chociaż tak jak było? ...dobre pytanie. Myślę, że zawsze się da tylko czy starczy mi sił szeroko pojentych

wpierw trzeba ogarnąc start maszyny, później tylną zawiech, zardzewiałe prze hoj hamulce i przeglad, który ponoc był juz dawno zalatwiony
Dopisano 9 gru 2013, 17:54:
bieski napisał(a):Misiak powodzenia w odbudowie.
nie dziekuje
ten niby mechanik grzesiek , tuningowiec od siedmiu boleści powinien dostac bana na forum dożywotniego albo trafic na czarna liste. Nie ma co sie litować nad oszustami i krętaczami . Dostał auto jeżdżące i to bardzo dobrze jeżdżące a teraz to nawet nie jedzie i nie wiadomo co tam naprawdę jest zrobione a co spieprzone.
-
Pyton162
misiak89-89 nie martw sie jak coś nie będziesz wiedział pisz, jak będziesz chciał jakieś części nowe albo używane też pisz
damy rade to nie maserati 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Pyton162 napisał(a):nie wiadomo co tam naprawdę jest zrobione a co spieprzone.
Tak, nawet z flaszka nie nierozbierzesz
Fasola napisał(a):Nic się nie stało, zrób porządek z tym autem bo żalściska
Zeby tylko...
Rafal – thanks!