PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
Jako, że będziemy z dzieciakiem, jesteśmy trochę uzależnieni od pogody. Poza tym, możemy dojechać dopiero w godzinach popołudniowych.
Byłabym wdzięczna za nr tel. na priv od kogoś, to zabawi dłużej, żebyśmy w razie czego mogli Was znaleźć.
Byłabym wdzięczna za nr tel. na priv od kogoś, to zabawi dłużej, żebyśmy w razie czego mogli Was znaleźć.
- Od: 12 kwi 2008, 22:59
- Auto: moja ex: 323 C (BA) Z5 '95
obecnie: Mazda Premacy '02
dobra ludzie do zobaczenia na miejscu:) z tymi co są na liście i ci co sie niezapisali, bo chyba znajdą sie tacy 
aha narazie są chmury i chyba sipi deszcz
aha narazie są chmury i chyba sipi deszcz
Ja również dziękuje miło było poznać nowych Mazdowiczów oraz ich tereny 
- Od: 27 sty 2013, 18:00
- Auto: Mazda 626 2.0 TurboDI
My Mazda's
viewtopic.php?f=314&t=153609&view=unread#unread
Byłem krótko ale było mi miło poznać panie i panów z Małopolski 
Szkoda że nie załapałem się na spotkanie z Proboszczem V6
Dawno się nie widzieliśmy 

Szkoda że nie załapałem się na spotkanie z Proboszczem V6

Bart0n napisał(a):Znacie może jakiś w miarę porządny i niedrogi zakładzik gdzie dorobię dodatkowy kluczyk? Grot już mam wystarczy skopiować z już istniejącegotereny Żywca, BB i okolic.
gdziekolwiek gdzie klucze dorabiaja ino wiesz zależy ile zaśpiewają
Na chwilkę byłem pod żarem, poznałem kilka osób. Było miło mimo iż bardzo szybko uciekłem. Pozdrawiam.
Dzięki za miłe spotkanie w zajefajnym gronie "nowopoznanych" i "starych" mazdowiczów. Podziękowania dla licznego grona małopolski (zajefajni ludzie). Zaliczyliśmy zwiedzanie elektrowni "Fukushima – Żar", wyjazd na górę (2-way ticket) koleją liniową PKL S.A. w youngtimer'owej okrutnie stuningowanej doładowanej gondoli, godne jadło na szczycie oraz kameralną biesiadę w wykwintnej karczmie żywieckiej.
Świetny sposób spędzenia weekendowej niedzieli
.
Świetny sposób spędzenia weekendowej niedzieli

Tak to było wypaśne spotkanie i dawno na takim nie byłem świetni ludzie fane auta a i pogoda też w końcu dała radę
A już za mieśiąc (wstępnie) 5-6 październik następny spocik tym razem my wybieramy się do Małopolski
A już za mieśiąc (wstępnie) 5-6 październik następny spocik tym razem my wybieramy się do Małopolski

Wprawdzie tylko na krótką chwilę, ale jednak udało mi się dotrzeć na Żar
miło było Was wszystkich zobaczyć. Gdzie foty? (oprócz tego że na facebooku
)
A w temacie kolejnego spota, chyba pora już na kolejne gokarty. Przyszły tydzień, weekend.
Piszcie no szybciutko co Wam pasuje, sobota czy niedziela, godziny raczej wieczorne, jeśli ktoś ma jakieś szczególne preferencje co do czasu piszcie również. Potem Kamera? Chyba że są inne propozycje.
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce.
lista chętnych:
1. Mirek – so/ndz
2. Syczka133 – so/ndz
3. Tornado6 – preferowana ndz
A w temacie kolejnego spota, chyba pora już na kolejne gokarty. Przyszły tydzień, weekend.
Piszcie no szybciutko co Wam pasuje, sobota czy niedziela, godziny raczej wieczorne, jeśli ktoś ma jakieś szczególne preferencje co do czasu piszcie również. Potem Kamera? Chyba że są inne propozycje.
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce.
lista chętnych:
1. Mirek – so/ndz
2. Syczka133 – so/ndz
3. Tornado6 – preferowana ndz
Jeśli będzie 15 września, powinienem być, jeśli będzie 14 września to odpada, jestem już umówiony
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust