Myślę że nieco łagodniej można spojrzeć, nie mniej jednak ogólna podstawa bycia na spotach oraz udzielania się na forum i wtedy można coś pomyśleć: )
From Tapatalk by L9
Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Jacol mówiłeś to samo jak przedłużałem Ci warunkowo statu ostatnio, nie wiem czy coś się zmieniło od tego czasu 
-
Fasola
Była ocena wg. 3 pkt. Teraz obowiązuje to samo, masz 2-3pkt masz klubowicza nawet bez okresu kandydatury. 0-1pkt masz kandydata do momentu aż nie zdobędziesz wymaganego minimum.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Bo PR też czasem pracuje 
loockas weź zmienić ten avatar bo co spojrzę na niego to muszę się uprawniać do kogo pisze
loockas weź zmienić ten avatar bo co spojrzę na niego to muszę się uprawniać do kogo pisze
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Jeszcze raz to napiszę (muszę przygotować zmiany na stronę klubową). Skrzynkę ze zgłoszeniami wg zarządu powinienem sprawdzać raz na miesiąc. Zwykle robię to częściej (2 do 3). Początkiem sierpnia miałem więcej czasu, końcem sierpnia mam mniej. Chyba nie muszę się tłumaczyć. Kolejne sprawdzanie zaplanowałem na ten tydzień.
Faraon przypominam Ci, że jakiś czas temu zrezygnowałeś z ponownej kandydatury.
Matthies przepraszam w imieniu Twojego PR'a... Potwierdziło się to co pisałeś. Biorę zatem sprawy w swoje ręce. Szkoda, że dopiero teraz.
Matthies przepraszam w imieniu Twojego PR'a... Potwierdziło się to co pisałeś. Biorę zatem sprawy w swoje ręce. Szkoda, że dopiero teraz.