Mitsubishi Galant VIII 2.4 GDI '02 Avance A/T -->Żarłacz Szary
Adrian, gratulacje zakupu! Bardzo ładny Misiek, mi również Galanty zawsze się podobały, ciekawa, zadziorna stylistyka – męskie auto
Felgi nie w moim typie, ale to tylko gusta... No i -30mm na pewno by się przydało, a markowa sprężyna nie spowoduje odczuwalnego spadku komfortu, tak więc "nie lękajcie się"
Pozdro i mam nadzieję, że wkrótce pomacam na żywca.
Felgi nie w moim typie, ale to tylko gusta... No i -30mm na pewno by się przydało, a markowa sprężyna nie spowoduje odczuwalnego spadku komfortu, tak więc "nie lękajcie się"
Pozdro i mam nadzieję, że wkrótce pomacam na żywca.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
MichałB napisał(a):tylko troche nie chce mi sie wieżyc w te spalanie
nie musisz wierzyć
zemoj napisał(a):Adrian, gratulacje zakupu!
dzięki
a fele będę zmieniał tylko jak się z kasą odkuje
To już nawet nie o kolor chodzi. Moim zdaniem też nie pasują. A następne oczywiście mogłyby być czarne, odkąd u siebie założyłem czarnuchy innych nie biorę pod uwagę 
benq323 napisał(a):Radex napisał(a):tylko te koła nie pasują stylistycznie
Bo nie są czarne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie koła Ori będą lepiej wyglądały

Krzemol1994 napisał(a):To już nawet nie o kolor chodzi. Moim zdaniem też nie pasują. A następne oczywiście mogłyby być czarne, odkąd u siebie założyłem czarnuchy innych nie biorę pod uwagę
myśle o wstawkach czarnych ale to dopiero w przyszłości
sami napisał(a):Fajna ta mazda w galancie Lubie to!
dzięki

Auto fajne, sam brałem pod uwagę przed szóstką (wersję V6 ale podaż tych wersji była minimalna).
Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałem że był taki dziwny silnik w nich montowany
Btw.
Jak już to "niespełna"
Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałem że był taki dziwny silnik w nich montowany
Btw.
cichy_86 napisał(a):spalanie w trasie przy średniej prędkości 100km/h to nie z pełna 6,5 litra
Jak już to "niespełna"
Ostatnio edytowano 8 wrz 2013, 02:22 przez Grzyby, łącznie edytowano 1 raz
Grzyby napisał(a):Auto fajne, sam brałem pod uwagę przed szóstką (wersję V6 ale podaż tych wersji była minimalna).
Btw.cichy_86 napisał(a):spalanie w trasie przy średniej prędkości 100km/h to nie z pełna 6,5 litra
Jak już to "niespełna"
Poprawione

Ładna sztuka. Widze standardowo LEDy poszły w ruch
Mam nadzieje, że bedzie mi dane w niedługim czasie zobaczyć na żywo 

pawcio1017 napisał(a):Ładna sztuka. Widze standardowo LEDy poszły w ruchMam nadzieje, że bedzie mi dane w niedługim czasie zobaczyć na żywo
Dzięx
a tak właśnie, zapomniałbym jeszcze dodać... NA GLEBE Z NIM! 

cichy_86 napisał(a):Dunlop SP Sport
coś więcej możesz napisać? bo Sp Sport jest wiele modeli niestety...
też upatrywałem Galanta zanim kupiłem M6, jednak u mnie wygrała nowsza myśl technologiczna. Niemniej miałem przyjemność śmigać V6 w automacie i wrażenia są niezapomniane
Dołączam się do klubu "mam nadzieję" do zobaczenia niebawem.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Fanty zamówione do Galancika, niedługo dodam fotki 
fotki z sobotniego spotu w NO