słuchawki na uszy i fire.
Polecane gry komputerowe
jak na długie wieczory to tylko DOOM 3
.
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Przeszedlem calego Dooma 3 i szczerze mowiac wpominam z rozrzewnieniem czesci 1 i 2 (abstrahujac oczywiscie od poziomu grafiki). Tamte mialy specyficzny klimat, muze do 2 robil chyba Reznor z Nine Inch Nails. Doom 3 juz tego nie ma i szybko sie znudzilem, jakos nie chce mi sie do niego wracac. Wspolczesnie dla mnie Half Life 2-rewelka
. Male OT: czy ktos ma albo wie skad sciagnac Doom 1 i 2 na XP? Mialem ostatnio ale wieszalo sie na drugim poziomie i tyle sie nagralem
.
- Od: 7 kwi 2005, 11:08
- Auto: MSS
Ja-preferuję RPG
Baldurs Gate 1 i 2
Icewind Dale 1 i 2
Neverwinters Nights
Morrowind
zawsze gram tylko w jedna grę i nie zaczynam następnej póki nie skonczę ,żona uwielbia przygodówki Atlantis i takie tam inne
Baldurs Gate 1 i 2
Icewind Dale 1 i 2
Neverwinters Nights
Morrowind
zawsze gram tylko w jedna grę i nie zaczynam następnej póki nie skonczę ,żona uwielbia przygodówki Atlantis i takie tam inne
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
DymeK napisał(a):Age of Empires 2 po sieci oczywiscie
3 część ciekawsza
dobry też far cry , the punisher bardzo fajna gierka w stylu Max Payne , 25 to life
- Od: 15 paź 2005, 22:09
- Auto: Mazda 5 Sport 2.0 benzyna
była: Honda Accord i-Ctdi Sport 2006r
Mazda 323C 1,5i
wieczorem to bys z kobita sie "pozabawial" a nie przed kompem
Mi spodobala sie gierka "69" hehe

Mi spodobala sie gierka "69" hehe

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Huano napisał(a):StarCraft (bezbłędny)
hehe no widać po avatarze
tacy młodzi jesteście? nikt nie wspomina genialnych przygodówek Lucasarts? to dopiero są zjadacze czasu... no i Civilization 2 na dokładkę
ex-właściciel 323F GT (BG)
- Od: 7 lip 2004, 16:49
- Auto: Audi A3 TDI
vtk napisał(a):nikt nie wspomina genialnych przygodówek
Ale to wszystko klasyki, a raczej był temat o polecane gry komputerowe.
To raczej takie coś jak Destruction Derby czy, Duke Nukem 3D itd się nie nadaje...
[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
Jeśli chodzi o klasyki – proszę bardzo: Boulder Dash (znalazłem w sieci wersje PCtową – BeeDee Dash – te same poziomy, łezka w oku się kręci...). Populoul, Lemming, Spy vs Spy...ehhh, gdzie te czasy gdy SybMarine Commander było niesamowicie realistycznym symulatorem łodzi podowdnej
. Teraz na moim telefonie mam lepsze gierki (ostatnio wrzuciłem Tomb Raidera – ubaw po pachy że takie małe urządzonko radzi sobie z 3D
)
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Tylko Diablo 2, ale jeśli masz grać to tylko w Battlenecie. Gra na singlu nie ma sensu. Gram w to od 1,5 roku cały czas i nigdy nie byłem znużony. Jeśli nie masz netu to Commandos 2.

- Od: 20 sty 2006, 16:37
- Auto: Mazda 6 GG '07 2.0 LF 147KM A/T
Mazda 6 GG '07 MZR-CD 143KM Active (była, ale się rozbiła)
burnout 3 i 4
def jam 2
soul calibur 2
doom 3 (ze zmienionymi odglosami)
street jam
halo 2 (ktos mi zajebal ta gre)
oczywiscie wszystko na x box'ie taki komputer bez klawki i myszki
:D oczywiscie na alladynie "legalnie" 
def jam 2
soul calibur 2
doom 3 (ze zmienionymi odglosami)

street jam
halo 2 (ktos mi zajebal ta gre)

oczywiscie wszystko na x box'ie taki komputer bez klawki i myszki

- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
OK, dzieki za wszystkie wypowiedzi. Obecnie jestem w fazie poszukiwań gry Morrowind – kto sie zgłasza na ochotnika zeby udostępnic koledze ?
Aha – mimo tego ze mam wszystkie CM'y to chetnie rzuciłbym okiem na FM2006 – Tommy_007 moze wspomógłbyś kolegę
(założe sie ze grasz Legią
)
Obecnie z racji tego ze nudziłem sie niesamowicie zarzuciłem sobie na ruszt gre Area 51 – ciekawa nawalanka w konwencji Archiwum X – sam David Duchovny podkada tam głos i jeszcze Marlin Manson też sie tam udziela...
grało sie Mareczku, grało.....
Aha – mimo tego ze mam wszystkie CM'y to chetnie rzuciłbym okiem na FM2006 – Tommy_007 moze wspomógłbyś kolegę

Obecnie z racji tego ze nudziłem sie niesamowicie zarzuciłem sobie na ruszt gre Area 51 – ciekawa nawalanka w konwencji Archiwum X – sam David Duchovny podkada tam głos i jeszcze Marlin Manson też sie tam udziela...
dizzi napisał(a):mistrzowska Colonizacja
grało sie Mareczku, grało.....
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Papajo zadzwon do mnie mam i morrowinda i fm2006
693446944
no co ty
skąd takie podejrzenia 
693446944
Papajo napisał(a):założe sie ze grasz Legią łoł
no co ty

Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
XsiX napisał(a):a nie czasami POPULOUS ?
No Lyterówka mnie się zdarzyła
A na Atarynkę Behind Enemy Lines – ratowało się pilotów statków kosmicznych na obcych planetach
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
A ja polecam na długie wieczory i najlepiej ciche noce Silient Hill
pierwsza część tego horroru przykuła mnie do ekrany TV (bo to było jeszcze na PSX) na prawie dwie doby bez sny, z przerwami jedynie na jedzenie i załatwienie potrzeb fizjologicznych
niezapomniane wrażenia do dzisiaj które naprawdę miło wspominam!

- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
tremba napisał(a):Przeszedlem calego Dooma 3 i szczerze mowiac wpominam z rozrzewnieniem czesci 1 i 2 (abstrahujac oczywiscie od poziomu grafiki).
tremba, zestarzałes się.

tremba napisał(a): Tamte mialy specyficzny klimat, muze do 2 robil chyba Reznor z Nine Inch Nails.
Muze do "dwójki" robił Robert Prince.
Trent Reznor robiłi muze do Quake i min. do... Dooma 3
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda