Mazda6 Exclusive GG LF '02
Widzisz Mateusz. Nie chcę się zachwalać ale gromaciek to pewne zródło. Jak mówiłem to tak jest
Bardzo się cieszę że o nią dbasz. Nawet nie wiesz ile radości mi to sprawia że auto ponownie jest w dobrych rękach
Z nową jest to samo

Bardzo się cieszę że o nią dbasz. Nawet nie wiesz ile radości mi to sprawia że auto ponownie jest w dobrych rękach
Gib napisał(a):Poprzedni właściciel prawie nią nie jeździł tylko ciągle pucował
Z nową jest to samo

-
Szalotka
Gib napisał(a):Matiz też?
Matiz nie
gromaciek napisał(a):Widzisz Mateusz. Nie chcę się zachwalać ale gromaciek to pewne zródło. Jak mówiłem to tak jest![]()
Bardzo się cieszę że o nią dbasz. Nawet nie wiesz ile radości mi to sprawia że auto ponownie jest w dobrych rękachGib napisał(a):Poprzedni właściciel prawie nią nie jeździł tylko ciągle pucował
Z nową jest to samo
A no, sprawdza sie to fakt
Tak btw, chce kupic plastikowe nadkola tylne tylko nie wiem ktore sa polecane bo ponoć sie spora różnią w ich wykonaniu. Ktos ma jakies doświadczenie odnośnie nadkoli?
Ja mam u siebie takie:
http://allegro.pl/nadkola-nadkola-mazda ... 23828.html
U mnie któraś strona nie miała np. jednego otworu na śrubę i musiałem przewiercić go sam (nadkole na drugą stronę miało ten otwór). Nie wskakuje to wszystko super idealnie przylegając, ale jak się trochę pobawisz, to idzie to ładnie spasować i najważniejsze, że chroni dużo lepiej niż seryjny szmaciak. Generalnie IMO, warto.

U mnie któraś strona nie miała np. jednego otworu na śrubę i musiałem przewiercić go sam (nadkole na drugą stronę miało ten otwór). Nie wskakuje to wszystko super idealnie przylegając, ale jak się trochę pobawisz, to idzie to ładnie spasować i najważniejsze, że chroni dużo lepiej niż seryjny szmaciak. Generalnie IMO, warto.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Gib napisał(a):Mandatem ukrać można winnego, jeśli obaj się nie przyznacie do winy to sąd będzie musiał na podstawie zdjęcia z tyłu umorzyć.
A przypadkiem nie jest tak, że w momencie niewskazania sprawcy otrzymuje się mandat 500 zł bez punktów karnych?
Śliczna Mazda, śliczny kolor, śliczny spoiler
- Od: 18 cze 2013, 19:28
- Auto: Toyota Carina 2.0
zemoj to chyba wybór padnie na te co polecałeś, co prawda mam do kupienia w Łodzi nadkola po 25 zł za sztukę ale obawiam się ich jakości wykonania, a już jak robić to porządnie skoro auto ma zostać u mnie na kilka lat.
Dziękuję, dziękuje
Dzisiaj jak jechałem do pracy spotkałem identyczną 6 w tym samym kolorze tylko, że z pakietem sport i na 17. Zakochałem sie
Mango napisał(a):Śliczna Mazda, śliczny kolor, śliczny spoiler
Dziękuję, dziękuje
Dzisiaj jak jechałem do pracy spotkałem identyczną 6 w tym samym kolorze tylko, że z pakietem sport i na 17. Zakochałem sie

W 17- tkach czy w pakiecie sport 
W beetlu mamy 17 i powiem ci że na 16 sie lepiej jedzie...
Na 17 jest twardo, mało opony łatwo uszkodzić felgę no i ceny opon są niezłe
W beetlu mamy 17 i powiem ci że na 16 sie lepiej jedzie...
Na 17 jest twardo, mało opony łatwo uszkodzić felgę no i ceny opon są niezłe
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=160195&p=2697787#p2697787
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=160439
jaskul napisał(a):W 17- tkach czy w pakiecie sport
I w tym i w tym. Jak dla mnie 17 z wersji na Stany są przepiękne i gdybym miał wolne 1500 zł to na pewno bym takowe zakupił wraz z nowymi oponami. A że twardo to żaden problem, już i tak jest obniżona i twardsza niż seria.
Wracając do mandatu, jest to jedna z opcji, jeśli sam sobie założysz taką pętlę na szyję płać.
W takim przypadku, wskazujemy że w aucie jechały dwie osoby i zmieniały się za kierownicą ale było to tak dawno że nie pamiętacie kto akurat w takiej malowniczej miejscowości jak Kęsowo/Żalno prowadził a na podstawie zdjęcia twarzy kierowcy też nie potraficie tego określic
Przy strzale z tyłu żaden sąd nie udowodni, kto prowadził. A ukarać można jedynie winnego, czyli albo się przyznajesz, albo muszą Ci winę udowodnić. Pamiętajcie że na tym formularzu jest napisane komu użyczyłeś ewentualnie pojazdu, użyczenie nie równa się automatycznie temu że w chwili popełnienia wykroczenia prowadziłeś auto. Druga sprawa że do korespondencji z nimi wcale nie jesteś zobowiązany korzystać z ich formularza.
PS. Jesteś pewny że za 1500zł kupisz jakiekolwiek 17tki z NOWYMI oponami? Bo wychodzi mi że felgi za darmo
W takim przypadku, wskazujemy że w aucie jechały dwie osoby i zmieniały się za kierownicą ale było to tak dawno że nie pamiętacie kto akurat w takiej malowniczej miejscowości jak Kęsowo/Żalno prowadził a na podstawie zdjęcia twarzy kierowcy też nie potraficie tego określic
PS. Jesteś pewny że za 1500zł kupisz jakiekolwiek 17tki z NOWYMI oponami? Bo wychodzi mi że felgi za darmo
Stała pod ścianą prężąc kakao
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
te z usa to jakie dokładnie masz na myśli ? bo chyba też bym raczej poszedł w kierunku czegoś zupełnie innego.
Same opony 17" w najtańszym przystepnym rozmiarze czyli 225x45 i do tego dość przyzwoitej jakości to minimum 1400-1600, więc też nie wiem czy komplet felg 17 znajdziesz nowe za jednego kafla
no chyba że chińszczyznę.
Same opony 17" w najtańszym przystepnym rozmiarze czyli 225x45 i do tego dość przyzwoitej jakości to minimum 1400-1600, więc też nie wiem czy komplet felg 17 znajdziesz nowe za jednego kafla
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
XED mi przekazał, że chcesz przerobione foto na koszulkę, czekam na fotkę i biorę się do pracy 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'

Chodziło mi o te, dosyć popularne ale mi się podobają, tak samo jak 18 z RX8. M6 najbardziej mi się podoba na oryginalnych Mazdowskich felgach.
Crenshaw napisał(a):XED mi przekazał, że chcesz przerobione foto na koszulkę, czekam na fotkę i biorę się do pracy
W czwartek umyję auto i coś pokombinuje
rclmati napisał(a):Komfortu bede oczekiwał od auta w wieku 50 lat, a nie teraz
Masz rację

-
miro62
rclmati napisał(a):Komfortu bede oczekiwał od auta w wieku 50 lat, a nie terazte 16 giną w 6 niestety
To ja się jakoś szybciej zestarzałem... nie mam jeszcze 50 lat i lubię komfort
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=160195&p=2697787#p2697787
miro62 napisał(a):rclmati napisał(a):Komfortu bede oczekiwał od auta w wieku 50 lat, a nie teraz
Masz racjęa na marginesie dziękuję
ja już oczekuję komfortu
Nie ma za co
jaskul napisał(a):rclmati napisał(a):Komfortu bede oczekiwał od auta w wieku 50 lat, a nie terazte 16 giną w 6 niestety
To ja się jakoś szybciej zestarzałem... nie mam jeszcze 50 lat i lubię komfort
Jak sie jeździło mercedasami to tak potem jest
Niestety jakość dróg szczególnie w dużych miastach nie dokońca odpowiada wymogom stawianym przy projektowaniu zawieszeń przy których można ominąć łosia jadąc 150 kmh (czyli twardo, niski profil opony żeby w teście Auto Motor und Szport w slalomie zrobić 2 kmh więcej niż model poprzedniej generacji). Również przed 50 jestem, choć już bliżej jak dalej i również na komfort zacząłem zwracać uwagę większą. EOT.
Stała pod ścianą prężąc kakao