gromaciek napisał(a):Sam jesteś minus![]()
I już za to masz w ryj

www.mazdaspeed.pl
kinki napisał(a):obie lubię
faraon napisał(a):I już za to masz w ryj
Dziś Ci wpłynie bo poleciało w piątekgromaciek napisał(a):Został tylko Pawciu z Elvii
kinki napisał(a):mało nie wyplułem tej pysznej kawy co to spożywam
gromaciek napisał(a):Bedąc wczoraj w osrodku w którym bedziemy sie piknikować i rozmawiając z kierownikiem myslałem ze padne na miejscu![]()
Gosciu mnie uswiadomił ze nie wie jak to sie dzieje ale tak ze obojetnie czy są to wczasy, integracje, zloty regatowe czy zjazdy rodzinne wojska :
Domek nr. 10 – najwieksze imprezy przed domkiem
Domek nr. 13 – najwiecej przypadków zajscia w ciążę
Domek nr. 17 – największy bajzel pozostaje
gromaciek napisał(a):kinki napisał(a):mało nie wyplułem tej pysznej kawy co to spożywam
Domyślam się![]()
Stąd się to wzięło![]()
Taki cytat posta z pierwszej edycji w 2011 roku
gromaciek napisał(a):Bedąc wczoraj w osrodku w którym bedziemy sie piknikować i rozmawiając z kierownikiem myslałem ze padne na miejscu![]()
Gosciu mnie uswiadomił ze nie wie jak to sie dzieje ale tak ze obojetnie czy są to wczasy, integracje, zloty regatowe czy zjazdy rodzinne wojska :
17 się sprawdziła
10 nie (impreza była ogólna przy ognisku)
13 nic mi o tym nie wiadomo. Osoby, które tam nocowały nie były na drugiej edycji
LookR napisał(a):To ja poproszę domek 14 (zawsze to blisko do "13")
lukias81 napisał(a):Maćku jakaś lista pokojowa już się tworzy w Twojej głowie? Bo ja chrapię jak czołg
gromaciek napisał(a):Stąd się to wzięło![]()
Taki cytat posta z pierwszej edycji w 2011 roku
DanyGoo napisał(a):ma się wiedzieć że przelew na 80 zyla robic do ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości