Taka ulica jest na GrochowieSebekk napisał(a):to chyba w Kazuniu byles
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Hehe dzisiaj pojechalem sie przejechac i wracajac do domku na czerniakowskiej zobaczylem grafitowa 323F na zdaje sie holenderskich blachach, stwierdzilem ze musze dopasc ale oczywiscie ktos mi ciagle przeszkadzal
przy moscie siekierkowskim stanelismy obok, pan siedzi siedzi spojrzal w bok a tu taka sama mazda, podjechal blizej popatrzyl usmiechnal sie powiedzial cos w stylu: Fajna fura i pokazal kciuka <spox> i pognalem dalej, zastanawiam sie teraz czy ktos go sciagnal czy to byl holender zaskoczony widokiem takiej samej mazdy obok
Ulotki nie mialem niestety, ale juz drukuje
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 17 kwi 2005, 20:15
- Auto: Renault Master 2.5dCi 120 KM
w piatek pod moja praca stała zaparkowana grafitowa RX-8;]
Dzis o 11.10 na Marynarskiej w strone Galerii Mokotow widzialem czarna 323F BA o numerach WPR10TR z duza klubowa naklejka na tylnej szybie. Za kierownica mezczyzna a obok Pani w zielonej kurtce
Stalem obok w Seacie Ibizie z drzwiami wejsciowymi na dachu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tco_tm napisał(a):amra napisał(a):Mnie też nikt nigdzie nie widzi płacze Czy nikt nie jeździ Wałem Miedzeszyńskim
Ja Ciebie czesto widze...
To dlaczego ja o tym nic nie wiem?
W każdym razie bardzo mi miło, że chociaż Ty jeden...
Pozdrawiam
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
logimen napisał(a):Dzis o 11.10 na Marynarskiej w strone Galerii Mokotow widzialem czarna 323F BA o numerach WPR10TR z duza klubowa naklejka na tylnej szybie. Za kierownica mezczyzna a obok Pani w zielonej kurtce zeby Stalem obok w Seacie Ibizie z drzwiami wejsciowymi na dachu zeby
Pozdrawiam język
Krasnal?
amra ja po grochowie jezdze codziennie, ale nie widziałem
Masz jakies znaczki klubowe?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH