Vectra 2.0 DTH + chip – 136KM – 200
Lancer 2,0 automat – przy 160 włączył 4 biegi i tak do 170 – więcej już nie chciałem bo zima w końcu.
Mazda 6 2,3 automat – jakieś 170 – bo zima
www.mazdaspeed.pl
Toju napisał(a):4. Zostałem złapany na radar – 88lm/h przy dozwolonej 60km/h. Kiedy mnie spisywał pan policjant w radiowozie drugi zatrzymał mojego ojca który jechał 92km/hObaj dostaliśmy po 200zł
– to się nazywa mieć fart ...
Summit napisał(a):Obecna Corolla Wagon '03 1,6 110 KM – 205 km/h. Na autostradzie w Niemczech. Ciężkie bydle z niej i nie chciała lecieć więcej. A szkod bo silniczek ma potencjał.
sonly napisał(a):bajer0 napisał(a):przy tej skrzyni? kurka przeciez obrotomierz to musial poza czerwone pole wyskoczyc hehehe
no i tak bylo. tylko chwila na takich obrotach bo nie ma co meczyc silnika, zeszta bylo ciemno i juz do czestochowy wjezdzalem i mi sie droga konczyla:) tak serio to wieksze emocje to niekiedy w maluchu mialem...bo tam 140km/h to byl konkretny szal.
w mixie szkoda ze Vtka troszke dluzsza nie jest;/
pozdrawiam
Papajo napisał(a): pociagnęła ok. 170 km/h (4 osoby na pokladzie), a po przekroczeniu 160 włączył sie jakis sygnał – bzyczek. Zaczeło piszczeć a Toyka juz wiecej nie chciala jechać
Summit napisał(a):Moja pierwsza Corolla '98 1,4 86 KM – 190 km/h.
Na odcinku autostrady Kraków – Katowice. 60 kilometrów w 16 minut
sonly napisał(a):Hmmm strasznie duza gorka musiala byc, skoro mimo odciecia dalej nabieral obrotow hehehe
co? ciekawe! bo mi nie odcina przy 7tys. tylko raz patrzalem to odciecie bylo wraz z zakonczeniem skali obrtomierza czyli przy 8 tys!
Papajo napisał(a):dziwne – jezdzilem Corollą z tym samym silnikiem tylko ze w sedanie (wypożyczona z Avisu ) i pociagnęła ok. 170 km/h (4 osoby na pokladzie), a po przekroczeniu 160 włączył sie jakis sygnał – bzyczek. Zaczeło piszczeć a Toyka juz wiecej nie chciala jechać
marek napisał(a):60/16*60=225kmh
Powiedz jak się to robi?
Osiągnąłeś maksymalną prędkość 190, a średnia wyszła 225...
Ja też tak chcę
Trochę matematyki i człowiek się gubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość