WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
Wiem ze na 100% bede mial jeszcze autko, ale sie tak tylko zastanawiam czy mi sie bedzie chcialo 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
witam i odrazu pytam bo czas goni,co do spotkań we ftorki padło określeńie co 2.
To fajna wiadomość tylko ja mam bardzo mało czasu na net i szukanie odpada
PROSZE O NAJBLIŻSZĄ DATE

To fajna wiadomość tylko ja mam bardzo mało czasu na net i szukanie odpada
PROSZE O NAJBLIŻSZĄ DATE

MAZDA CONNECTING PEOPLE

- Od: 27 lut 2006, 13:10
- Auto: mx-6 1993r 2,5l 24v (USA)
Widze ze calkiem sporo ludzi sie deklaruje ze przyjedzie.
Ja zachecony tym ze siostra ostanio zostala zaczepiona na Statoil'u przez grupke mazdo-klubowiczow
, tez przyjade . Nie wiem czemu ale do mnie chlopaki nie podbijaja i nie pytaja sie czy wstapie do klubu a przeciez tez jezdze cakliem ladna mazda , hehehe 
Ja zachecony tym ze siostra ostanio zostala zaczepiona na Statoil'u przez grupke mazdo-klubowiczow
-
Woytaz
tak dokladnie 323F, troche sie was wystraszyla(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki). niestety jak przyjade to bez niej
bo cos tam ma waznego...
-
Woytaz
Woytaz napisał(a):tak dokladnie 323F, troche sie was wystraszyla(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki). niestety jak przyjade to bez niejbo cos tam ma waznego...
i tak zapraszamy a kiedys moze nadejdzie taki piekny dzien ze poznamy i siostrzyczke...
a tak w nawiasie to jesli dobrze pamietam ulotke siostrze dal sam NASZ PREZES

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Oj....jakos sie dotelepiesz na starymkamil_v6 napisał(a):gdzie ja mam kupić bądź zregenerować aparat zapłonowy i jak wstawiłbym go- to się TEŻ CHĘTNIE POJAWIĘ...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Woytaz napisał(a):(pozdrowienia dla kolegi od siostrzyczki)
Dziekuje i rowniez pozdrawiam! Przy blizszym poznaniu nie jestem juz taki straszny
I jeszcze mala adnotacja z mojej strony: nie wiem, jak sie na to zapatrujecie, ale jestem za traktowaniem tych spotkan na luzaku, bez relacji i filmow. Wene tworcza proponuje zostawic na wieksze przedsiewziecia, tymczasem cieszmy sie soba bez przerostu formy nad trescia
Globy napisał(a):I jeszcze mala adnotacja z mojej strony: nie wiem, jak sie na to zapatrujecie, ale jestem za traktowaniem tych spotkan na luzaku, bez relacji i filmow. Wene tworcza proponuje zostawic na wieksze przedsiewziecia, tymczasem cieszmy sie soba bez przerostu formy nad trescia
swiete slowa panie prezesie
a czy swoj pejcz tez przyniesiesz Mikolaju? Ty juz lepiej nie poznawaj siostry Woytaza bo wszystkie zbalamucisz ty zb... jeden
a zapraszamy i doktora naszych autek

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
poprosilbym o komplecik podkladek do mazdeczki
i moze jakas malutka naklejeczke.. Ile razem to wyniesie? Tylko kurde nie jestem pewien czy jutro na 100% bede ;/ Dam Ci znac najlepiej podaj kom. to Ci napisze czy bede przed spotkaniem zebys nie bral na darmo
a i napisz mi prosze ile to bedzie kosztowalo 

- Od: 17 kwi 2005, 20:15
- Auto: Renault Master 2.5dCi 120 KM
Nic nie mogę obiecać , zobaczymy jak czas pozwoli. Dziękuję za zaproszenie.Sebekk napisał(a):zapraszamy i doktora naszych autek
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Nie zaszaleje z tymi fotkami
ale jak doczytalem sie aluzji codo canona
to umieszczam linka na 2 fotki "rodzinne" jakie zrobilem. Tylko tyle bo bylo bardzo zziiiiimmmmnnooooooo i niechcialo mi sie
Pozdrawiam wszystkich no i oczywiscie jutro sie zjawie
do zobaczenia.
Aidan
Pozdrawiam wszystkich no i oczywiscie jutro sie zjawie
Aidan
Zdjecia oczywiscie z spotkania pod SGH 09-03-2006
http://aidan.wordsight.com/
http://aidan.wordsight.com/