My też dziękujemy za zlot. Był to najlepiej zorganizowany zlot, na którym byliśmy. Wszystko zgodnie z planem, trasa OESu fajna, dosyć szybka (ale najważniejsze to wybrać odpowiedni tor jazdy), pogoda dopisała. Ośrodek też bardzo ciekawy.
Niestety to nie był mój dzień – taryfa na pierwszym przejeździe OESu (jak można zrobić taryfę na tak łatwej trasie?? Już wiem – zdekoncentrować się przed serią pachołków i pojechać slalom tam, gdzie nie trzeba, eheh

), przebita opona tuz przed startem na trzeci przejazd

(jeżdżę samochodem już ponad 10 lat i jeszcze gumy nigdy nie miałem – eh, no musiała się przebić akurat na zlocie, no musiała

– prawa Murphy'ego mnie dopadły)...
W tym miejscu dziękuję jarkowi.ZE za zaliczenie trzeciego przejazdu z drugą grupą.
Ponieważ musiałem pojechać po nie przebite koło (bo dojazdówka to p%#@$ szajs), nie załapałem się też na zdjęcie i spóźniłem się na hamownie z drugim autem... Natomiast, po zmianie koła, żeby jeszcze siebie dobić, zawodowo wykopałem się z podium ćwiartki partoląc przejazd półfinałowy – zaduszenie auta przy starcie i 3 bieg, który nie wszedł... Uh, ale tak to czasem jest.
Podsumowując zlot był dla mnie bardzo emocjonujący. Natomiast organizacyjnie było na 5+ – chylę czoła przed organizatorami – pokazali, że nie trzeba wynajmować firmy do OESu i będzie wszystko nawet lepiej ogarnięte. Pokazali, że najważniejsze to dobry plan i konsekwentne wdrażanie go w życie. Oczywiście pod organizatorami rozumiem nie tylko zarząd, ale wszystkich, którzy pomagali przy organizacji tej imprezy

. Z niecierpliwością czekam na kolejny zlot

.
Pozdrawiam!!
PS Przy okazji – na naszej witrynie klubowej są już wpisane wyniki konkurencji (po poprawce kilku kosmetycznych nieprawidłowości), a także jest pełna klasyfikacja końcowa sezonu 2013. Jeśli ktoś zauważy jakiś błąd, to proszę do mnie pisać.
http://www.mazdaspeed.pl/klub/mazdaspee ... acja-2013/