TARNÓW – spotkania regionalne
Mam się zacząć martwić już czy za chwilę??
Kto się wybiera w niedzielę??
Kto się wybiera w niedzielę??
Jeśli kogoś oceniasz to nie określa tej osoby. To określa tylko Ciebie.
Kiedyś będę normalna. Ale jeszcze nie czas na takie wybryki ;)
Rozmyslam nad tym cyklicznym i moze mi sie uda ale nie obiecuje.Paolo napisał(a):Krzyśku pojawisz się na cyklicznym wycieczka na Górę Żar?

-
WisniaUs
Witam koleżankę na początek
widzę że zacne plany i gorąca atmosfera, jak tak to myślę że w niedziele i przedstawiciel KDA się zjawi
Tylko gdzie to miejsce zbiórki ? 

Towarzysze obywatele, pytałam Dominika co będziemy robić na spocie- odpowiedział, że nic ;|
W związku z tym, że mi się ta wizja średnio podoba, proponuję zrobić chociażby ognisko- jak będzie pogoda oczywiście. Do reala się pójdzie po kiełbache, do lasu po patyki i git- lepsze to niż nic.
Może Wy coś też wymyślicie. Ja już więcej nie proponuję, bo zaraz mnie Dominik okrzyczy, że mu forum zdominowałam i robote zabieram
W związku z tym, że mi się ta wizja średnio podoba, proponuję zrobić chociażby ognisko- jak będzie pogoda oczywiście. Do reala się pójdzie po kiełbache, do lasu po patyki i git- lepsze to niż nic.
Może Wy coś też wymyślicie. Ja już więcej nie proponuję, bo zaraz mnie Dominik okrzyczy, że mu forum zdominowałam i robote zabieram
Brawa dla nowego v-ce PRa takich zdolności organizacyjnych już dawno nikt tu nie prezentował otwarcie tylko ta
może budzić kolejną lawinę nieprzyzwoitych komentarzy
Tysia napisał(a):Do reala się pójdzie po kiełbache
może budzić kolejną lawinę nieprzyzwoitych komentarzy
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Tysia napisał(a):Do reala się pójdzie po kiełbache, do lasu po patyki i git- lepsze to niż nic.
Odważnie

Jeżeli chodzi o takie atrakcję na spotkaniach mazdowiczów to polecam śledzić wątek

Tysia napisał(a):Towarzysze obywatele, pytałam Dominika co będziemy robić na spocie- odpowiedział, że nic ;|
Jesli chcesz robic cos wiecej, to trzeba do Krakowa. tarnow jest specyficzna grupa, taka bardzo spontaniczna, spot raz na kwartal w zasadzie.. zaangazowania nie ma, wiec i kopanie w opony tylko pozostaje. Ludzi tez niewiele zwiazanych z marka.
Jesli chodzi o organizacje spotow gdziekolwiek, to nie spoczywa to tylko na mnie a na wszystkich, ja jestem odpowiedzialny za koordynowanie tego, tak w szczegolnosci.
Co do niedzieli to moze mnie nie byc wiec sie nie napalam..
Mozesz organizowac smialo, nie musze przeciez byc
Hehe czyli nie będziesz na mnie krzyczał, że Ci robotę zabieram?? No to dobrze
Więc w najbliższą niedzielę o godzinie 15 spot w Tarnowie pod realem, z ogniskiem i co tam jeszcze wymyślimy. Zapisać w kalendarzu, zakodować w głowie, odnotować w komórce itd. I zamówcie pogodę
Więc w najbliższą niedzielę o godzinie 15 spot w Tarnowie pod realem, z ogniskiem i co tam jeszcze wymyślimy. Zapisać w kalendarzu, zakodować w głowie, odnotować w komórce itd. I zamówcie pogodę
Domino przyjedź będzie fajnie tez się pojawię w ramach wycieczki krajoznawczej w końcu z domu mam tę sama droge do tarnowa co do krakowa
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
No ja przyjadę jak ktoś jeszcze przyjedzie
Ognisko, grill- miejsce się znajdzie
Ognisko, grill- miejsce się znajdzie
Ja będe- dzwoniłem do Damiana z mx3 też mówił ze wpadnie, oraz Artur z 323F i Braciak jeśli zdoła wrócić na czas z Krakowa. Aha no i Kojak też może zawita-tak mówił.
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Paolo napisał(a):Jeżeli to nie problem to zróbcie fotki na spociei oczywiście pochwalcie się nimi.
Przyjedź to sam fotki porobisz