A poważnie to jadę ratować FS-SC.
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Siw-y napisał(a):Jadę sprawdzić co z nim nie tak, że takie słabe czasy wykręcał![]()

ja bym się chętnie wybrała na spota...ale ktoś musi mnie zabrać

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Ale się sypią te mazdy wam...
Ktoś w ogóle będzie na tym spocie, bo nie wiem czy mam swojego bezawaryjnego opla odpalać.
Zawsze możesz przybyć Gieesem.
Ktoś w ogóle będzie na tym spocie, bo nie wiem czy mam swojego bezawaryjnego opla odpalać.
kacha napisał(a):Moja mazda dzisiaj jest u doktora na badaniach profilaktycznych,
także dzisiaj się nie zobaczymy.
Zawsze możesz przybyć Gieesem.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Grunt żeby surówkę z huty odkupili szwedzi i przerobili to na volvo 
Ile mogę włożyć kasy w blachę? Tylko nie licz po kosztach po znajomości tylko u porządnego blacharza i lakiernika, 5 tysi starczy za taką robotę co włożyliście w MX?
21 lat to jeszcze tylko 5.
Nie ma się co droczyć, bo ja i tak nie wyrobię jeszcze 5 z tym samochodem, bo mi koncepcyjnie nie odpowiada. No ale na spoty dojeżdża
Ile mogę włożyć kasy w blachę? Tylko nie licz po kosztach po znajomości tylko u porządnego blacharza i lakiernika, 5 tysi starczy za taką robotę co włożyliście w MX?
21 lat to jeszcze tylko 5.
Nie ma się co droczyć, bo ja i tak nie wyrobię jeszcze 5 z tym samochodem, bo mi koncepcyjnie nie odpowiada. No ale na spoty dojeżdża
Wiesz jak to jest
starość nie radość, młodość nie wieczność 
Trzeba liczyć mniej więcej 500zł/ element. Ja dużo, odnośnie przygotowania i rozkręcania a potem składania, zrobiłem sam. Trudno mi oceniać jaki to koszt, ale obawiam się może oprzeć się o 6-7k zł.
A co do Volvo, to raczej chinole
Trzeba liczyć mniej więcej 500zł/ element. Ja dużo, odnośnie przygotowania i rozkręcania a potem składania, zrobiłem sam. Trudno mi oceniać jaki to koszt, ale obawiam się może oprzeć się o 6-7k zł.
A co do Volvo, to raczej chinole
hubertgal napisał(a):Czemu Wy wybieracie zawsze taki dzień, kiedy albo nie mam samochodu, albo pracuję do nocy
Aktualnie Madzia się gazuje, ale jak skończy i będzie spot w normalny dzień!To z przyjemnością wpadnę
To się Kolega obudził... spotkania są zawsze we wtorki
A jeżeli interesują Cię inne dni, to 7-8 września br. nad Zegrzem (patrz Zloty/Kalendarium)
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Moi drodzy mazdowicze, z punktu mając na uwadze że w temacie wypowiadają się osoby które nie przyjadą na spota (dziwna maniera), a nie ujawnia się nikt kto się wybiera (to raczej norma) w takim razie ja nie będę ryzykował 30 kilometrowej przeprawy za Wisłę żeby zobaczyć Galerię Mokotów.
Wybieram zatem inny sposób spędzenia wtorkowego wieczoru.
Wybieram zatem inny sposób spędzenia wtorkowego wieczoru.
Giba do jasnej cholery przestań p.........ć bo już inaczej do Ciebie przemówić nie można.
Siw-y sam Ci napisał że do dalszej dyskusji zaprasza do czaterii ale Ty nie umiesz rozróżnić tematów i brniesz dalej a pózniej sie dziwisz ? Sam podkręcasz ludzi. Naucz się w końcu rozróżniać tematy.
To jest wątek o spotkaniach i jest widoczny i nikt nie musi się spowiadac czy będzie czy nie. Ma ochotę to przyjeżdża a jeśli nie ma czasu to nie przyjeżdża. Chce to napiszę że bedzie a jeśli nie to nie. Czy to jest takie trudne do zrozumienia ?
Jak Ci napiszę że będę i przywiozę busem laski w szpilkach to wtedy zmienisz zdanie co do spędzania wtorkowego wieczoru ?
Przepraszam wszystkich ale powiedziałem co myślałem
EOT
Siw-y sam Ci napisał że do dalszej dyskusji zaprasza do czaterii ale Ty nie umiesz rozróżnić tematów i brniesz dalej a pózniej sie dziwisz ? Sam podkręcasz ludzi. Naucz się w końcu rozróżniać tematy.
To jest wątek o spotkaniach i jest widoczny i nikt nie musi się spowiadac czy będzie czy nie. Ma ochotę to przyjeżdża a jeśli nie ma czasu to nie przyjeżdża. Chce to napiszę że bedzie a jeśli nie to nie. Czy to jest takie trudne do zrozumienia ?
Jak Ci napiszę że będę i przywiozę busem laski w szpilkach to wtedy zmienisz zdanie co do spędzania wtorkowego wieczoru ?
Przepraszam wszystkich ale powiedziałem co myślałem

EOT
-
Szalotka
Fajno żem zdążył z Koszalina na kopanie oponki
Dziękuję za chwile spotowania.oraz poznania nowych osób
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dziękuję za chwile spotowania.oraz poznania nowych osób

I ja dziękuję za miły wieczór i Bolka i Lolka w Iluzjonie 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.