Oczywiście do zobaczenia na spotach i kolejnych zlotach Tak odnośnie zlotów: czas zacząć kolejne planować
www.mazdaspeed.pl
Oczywiście do zobaczenia na spotach i kolejnych zlotach 
pogoda dopisała, żarełko dobre, wyrka wygodne
) a w wolnej chwili pooglądać auta. Konkursów "rodzinnych" nie było za dużo, czego niektórzy (zresztą w większości ci nieobecni) się obawiali. Ośrodek świetny – nie wiem jak udało się wam za tak nieduże pieniądze zorganizować taki nocleg i takie żarełko (wiem, wiele osób narzekało że koszta za duże, ale patrząc na to z perspektywy tego co się dostało, na prawdę widać na co poszły te pieniądze
), ośrodek bardzo ładnie położony, impreza wieczorna udana (mimo, że po 4 godzinach snu nie dałem rady wysiedzieć do końca), towarzystwo pierwsza klasa (miło było poznać nowe twarze i zapoznać się choć troche lepiej z widywanymi "co któryś piątek"). No i jedzenie full wypas 

Mam nadzieję, że na kolejnych zlotach będziemy wszyscy dalej działać tak zgraną ekipą

...
. Jestem pod wielkim wrażeniem próby sprawnościowej, jej ułożenia oraz ogarnięcia całego zamętu – profi robota.
Julkowi za wspólne śpiewy (gratki majka) no i Banditowi za to tempo przy 0,7 pitej z plastikowych przykrywek od spreji
malutka napisał(a):Jestem pod wielkim wrażeniem, że udało nam się tak dobrze zgrać i zorganizować wszystko na wysokim poziomieMam nadzieję, że na kolejnych zlotach będziemy wszyscy dalej działać tak zgraną ekipą
W kupie siła
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd