Po zakupie Mazdy doprowadzam ją powoli do poprawnego stanu zarówno technicznego jak i wizualnego. Aktualnie jestem na kupnie halogenów. Posiadam wiązkę, oraz przełącznik – halogeny z tego co się orientuję zostały wyrwane (resztki zaczepów są nawet przykręcone do metalowej ramki).
Patrząc się na ceny halogenów na allegro zauważyłem, że nówki zamienniki można kupić poniżej 200 złotych – czyli praktycznie taniej niż używki. Martwi mnie jednak kwestia plastikowych ramek – na poglądowych zdjęciach ich nie widać a wszelkie pytania do sprzedających kończą się na "wszystko jest takie jak na zdjęciu", Czy ktoś miał przyjemność montowania zamienników w GF-ce i mógłby wypowiedzieć się na ten temat?
Montaż zamienników halogenów
Strona 1 z 1
Artu napisał(a):Czy ktoś miał przyjemność montowania zamienników w GF-ce i mógłby wypowiedzieć się na ten temat?
Kupowałem zamienniki do mojej Madzi ale bez ramek, ramki przekładałem od starych halogenów (wypr. w Malezji po 105,– za szt.)pasowały idealnie
-
miro62
Zaryzykuję – w przyszłym tygodniu halogeny powinny już u mnie być, ramka nie jest elementem niezbędnym 
EDIT:
Halogeny zakupione i zamontowane. Całość zajęła około 10 minut. Tak jak myślałem zamienniki nie posiadają plastikowych ramek – nie jest to aż tak dużym problemem i wygląda jak najbardziej w porządku. Robiłem przekładkę samych halogenów – bez metalowych ramek, wszystko pasowało na zasadzie plug&play do oryginalnej konstrukcji
EDIT:
Halogeny zakupione i zamontowane. Całość zajęła około 10 minut. Tak jak myślałem zamienniki nie posiadają plastikowych ramek – nie jest to aż tak dużym problemem i wygląda jak najbardziej w porządku. Robiłem przekładkę samych halogenów – bez metalowych ramek, wszystko pasowało na zasadzie plug&play do oryginalnej konstrukcji
Ja kupilem uniwersalne Wesemy.

wyslano z Nokia 3210
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Strona 1 z 1