Miejmy nadzieje. Zastanawie mnie tylko to przesuniecie walu.
Co to jest to sprzezenie zwrotne?
Dyno Day – klubowy pomiar aut na hamowni (koszt: 40 zł)
Jerry ja sie do mechaniki nie tykam. Bez kitu mam 2 lewe rece do takich rzeczy. Zreszta po ogolniaku to chlopak niewie czy chce zostac baletnica czy kierowca tira.
Oki to inaczej zapytam
Co sie moglo popsuc i jaki to ma wplyw na prace silnika?.
Oki to inaczej zapytam
Co sie moglo popsuc i jaki to ma wplyw na prace silnika?.
Zoom zoom Zoom
mbmaster napisał(a):Zastanawie mnie tylko to przesuniecie walu.
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Hihi Ok. Problem jest tylko w tym ze czytalem wczesniejszego posta Tomkrvf i on i jeszcze ktos ma z tym problem. Chyba sie z tym juz nikt nie uporal. Mnostwo czynnikow moze sie skladac na ta awarie. Szkoda ze tak zimno jest bo ciezko sie zabrac za jakakolwiek robote. dzisiaj oczyscilem te styki ale nie pomoglo.
Zoom zoom Zoom
mbmaster – DTC 46 to własnie solenoid #2 układu VRIS i tu jest pies pogrzebany, natomiast DTC #2 to CKP – pewnie masz uwalony kabel, albo czujnik sam z siebie padł – wczesne 2.5V6 z dystrybutorami KL01 w praktyce jeżdzą z uwalonym CKP, mimo, ze teoretycznie nie powinny...
No i do tego masz jeszcze walniętą sondę od strony firewalla.
Pozdrawiam
SM
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No i do tego masz jeszcze walniętą sondę od strony firewalla.
Pozdrawiam
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
mbmaster napisał(a):Smirnoff napisał(a):No i do tego masz jeszcze walniętą sondę od strony firewalla.
Pozdrawiam
SM
Ja tez pozdrawiam a'le o co chodzi z tym "firewallem"?
Mam kupic nowa sonde?
Firewall = po polskiemu ściana grodziowa
No jesli sonda jest walnięta, a nie np urwany kabel, to chyba raczej nie ma innej mozliwości poprawy sytuacji....
Pozdrawiam
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6